香港酒店討論(8)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
係lounge 勁多小朋友跑來跑去
而家嘅RC Lounge=垃圾
浩賢巴 近排住乜嘢多?
好多人都屌半島
無住酒店一排 所以最近無蒲頭
鬧服務?
staycation package 有嘉麟樓,但係喺露台餐廳食
咁又真係sad 成個環境都唔同
the upper house 間餐廳 12月執 會轉另一間餐廳
琴晚去左嘉里試個自助晚餐同過晚夜。因為之前都有住過幾次,房就一定十分滿意,所以今次想話試下佢個自助餐咁。check in out 人唔算太多 。upgrade左上15樓,因為小弟同女友anniversary ,佢地都有小驚喜成舊野都好好食!仲有手寫卡仔

check in左見有啲餓,一睇個room service dining menu 啲野唔貴,就叫左個卡邦尼同炸薯條,暫時係小弟人生食過最好食嘅卡邦尼同薯條。 賣單都唔洗300。

不過小弟見識少,原來依家食酒店自助餐係唔興有野飲?印象中以食都有。 問staff 有冇橙汁果啲嘢,佢話要加68+1 一位,死死地氣加左,吖又幾好飲喎衰鬼
成餐飯都冇乜野,不過攞野食位成日有兩件好似廚房大佬咁嘅人係度大大聲聲粗口爛舌咁吹水屌同事 好似去左大排擋咁。 雖然自己都唔係咩上等人,話晒都係五星酒店自助餐,細聲啲都好吖

細細隻龍蝦仔,一食就知是但交貨,不過放出嚟都叫做體面啲。

不過其他食物都麻麻,冇乜特別驚喜,係咩。感覺係似跟左package就是但搭個晚餐喂飽你班友咁。 女友行左幾圈都冇野岩食,好奇真係有人會7xx加一去食?

感想,下次都係正正經經bk房加3 4 courses 餐廳好過,嘉里啲房真係好撚正
Kerry 啲房你鍾意邊一個部份?
JW>Sheraton
其他普通~垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞