[器材撚]各式廚具(廚刀,鑊,煲 etc)討論貼

1001 回覆
96 Like 7 Dislike
你都九唔撚搭八,你想講自己出去開post 啦
price.com正仆街係雞係公廁藍到黑,一日開十個post都話鳩知你

但上邊人地問隻鑊,你就一句藍屌埋黎,仲有乜好駁?
咁藍乜撚呀?人地問隻鑊你話藍,仲要屈鳩人問得就會喺嗰度買

你依啲冚家剷屈撚完人扮無辜真係嘔心到

仲有乜撚嘢唔俾評藍黃呀?早十幾頁咪講緊carl schmidt sohn 係紅係藍,又扮盲?

一味得個屈字,幾時死呀你?
仲有你買咩賤種下欄嘢Google search會出淘寶link呀?睇過?
有咩牌子的日本製鑊/煲推介?
睇啱仲問乜柒呀?買左啦仲問
貼條dmm link討論av係咪又要喺dmm度買呀?

你啲邏輯真係弱撚到,縮返入你老母個閪啦
貼中原樓link就想中原買樓,貼金孚車link就想金孚買車,貼dmm link就想喺dmm買av,你算撚數啦你
對件貨有興趣就要喺條link買?柒夠未?
收皮啦支那狗,made in Japan俾你屈藍

點呀支那狗?

仲有咩好駁呀支那狗?

隻鑊好唔好?
藍 不了

仲有其他解釋?
隻鑊好唔好?

藍既不了
有啲想買
但係上網見到打理步驟卻咗步
本身屋企用易潔鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞