DPD係黑店-脫毛討論區18

1001 回覆
37 Like 2 Dislike
個個叫cps...係咪其實唔做都得。。
我都係入房先即除,佢係外面等
背我會叫佢地剃,我自己剃唔到
唇就有打,額頭就有時打有時冇打,視乎個日皮膚狀況
我會問佢,因為驚爆瘡冬天可能會好少少,就會叫佢照打

冇遲到,準時,冇時間唔係一個藉口唔打
我wts佢地book 12月 等咗兩日都冇覆我 係咪一直都要等咁耐㗎
一年無限脫擺明水鳩你啦,頭幾次脫完都要起碼隔一個半月先可以再脫,自己計下其實一年真係脫唔到幾多次仲要係當你健健康康無病無痛唔洗食藥,如果唔係食咗某啲藥又要再隔兩個星期
Exactly 上次去打,佢屈我話我塊面依度唔得個度唔好,要做佢個啲唔知咩療程。。
最後我話唔join,佢就話咁我淨係脱唇毛,打咗4下就收工。。。 明明我第二次脱
佢一路打好趕急咁,不停拖光,搞到依家啲毛一達達
屌 仲諗住去佢地度打
A+啲coupon可以用到幾時?
好似四個月內要用晒
叫咩名啊咁衰嘅
今日去咗a+脫underarm,真係零sell
但成個過程,脫曬兩邊加搽cream 5分鐘都唔洗,想問係咪正常?
嘩 我應該知你講邊個 我要求唔要佢打 好hea 真拖光 唔細心 多野講 又成日想sell
差唔多啦
加拿大個範圍咁細
又係喎
大家通常做完之後,underarm啲毛幾時先會甩
入房前係reception講 我想要返第一個幫我打個個
好啊 我下次去到一定會講 唔該晒
我脫完第五次,手毛仲係有一半毛
大家係WD脫毛效果如何?
睇完你地講有人會拖光
上次我就留意個治療師打法,佢又真係一下一下咁打
唔知係咪度數,每次上去都同我講今次會較高一度
我打左3次全身 手腳已經無左六七成 會生d bb毛 bikini位就一撻撻 好睇治療師細心程度 我指定唔要hea個個 就打得超好 每part打完會睇到邊個位要再打多幾下 最多係隻手會有一兩個位打漏 hea個d治療師唔該睇完post改善下
有冇邊個推介?
wd cwb 好似係K字頭 短髮 baby fat 幾細心嘅 唔太hard sell 但有d位剃唔到 好似唔太肯想同你剃 但打就打得仔細
想join tst cwb 太遠了
A記脫毛包膠

脫underarm同upper lip
連續爬咗幾個post、比較埋價錢同地區就揀咗A記觀塘舖

inbox問清楚佢d注意事項同俾錢細節就book咗個平日下午時段

早5分鐘去到check in填表,準時入房見治療師,佢拎埋張同意書入嚟詳細解釋7,8分鐘左右,中間有唔明可以即刻問

我問咗治療師如果真係有不良反應要點做,佢話最好通知公司先,因為視乎人人情況唔同,輕微嘅話會安排拎消炎藥膏,如果嚴重就去睇醫生

跟住到我瞓上床準備好,治療師先介紹部機係一路打一路出凍風,話同其他房嘅機有少少唔同,用呢部嚟打幼毛嘅效果比較好同無咁痛,佢咁講我咁聽啦

唔知大家打underarm時間係幾耐,我non stop大約6分半鐘打哂兩邊,唔知點解打右邊會感覺大過左邊,但都唔算得係痛,連彈橡筋都唔係,似係自己用手指極極極細力彈自己,反而聞到少少燒肉燶味就驚咗幾秒 治療師都幾細心,會double check睇吓係咪打哂所有毛先會去處理另一邊underarm

做好underarm之後治療師話可以出去俾錢同book時間

初時以為上唇係去第二間房/另一個治療師做,於是治療師出去問CS同事再返嚟話唔好意思同事mark漏咗,可以依家做埋,於是我又瞓返落床

如果做多過一個部位記得check in果陣問清楚

打上唇都係唔痛,淨係記得要閉氣同不停俾凍風吹住鼻哥窿

最後俾錢同即刻book時間,成個過程都唔洗25分鐘

多謝收看
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞