其實大家點睇 Melody Tam?

343 回覆
12 Like 235 Dislike
thx
即係overall cs>精算
不過無hardware都run唔到software,我認為hardware不會收皮,未知myql巴點睇?
拎得9 已經有資格教英文啦
咁都未算native?
10a 係2:1 呀
當你越勁
你就會越明 同真正 native level 個條 不可跨越既鴻溝 究竟有幾大
有機心就有機心啦 用埋哂啲大陸terms
公開考試狀元:
9A狀元劉熾平: 做左好多年Ivank, 而家係騰訊第二把交椅。

近期d, 10A狀元林天樂: 做左11年Ibank,而家起字跳動,epayment sector做sectors head.

咁你話點解入Ibank front office, 就係拎哩張入場券.
唔識佢, 睇左上面d post.
單從佢因為怕唔識做app test 同想少一個競爭對手而偷人account 呢件事,
呢條心機婊唔係好有自信的人,
仲有佢做ibank 已經辛苦仲要攪補習黎r 錢黎睇, 佢係好貪錢.
好貪錢而不擇手段(偷名師notes)的人都係冇乜安全感.

又冇安全感又冇自信的人唔會走得太遠(人際關係上同錢上).
我覺得呢個世界都有d 天理的.
一個psychopath 會好成功(成功到有幾億身家同好有人緣, 立功立言立德)咩? 大家諗諗啦.

佢的人生最多就係777咁
其實ielts滿分嘅話 個分係唔會過期
因為melody人在美國用外國IP幫人做apt test
話時話,上年gbus有幾多人入到ibank
學英文應該芬尼勁過佢啦

al拎a得超少人拎到 不過讀得law應該9成拎到
佢同芬尼冇得比

一個慢慢教

一個不停用英文勁做賣點

咁當然義務唔一定要教你

咁要課金我課比芬尼先 好有心
Gbus就係要哩類人先可以入ibank.
夠奸,夠aggressive, 語文好,轉數快,醒,sociable
當然dse最少要33分。

頂佢啦,張相P到咁,對眼大到唔成比例,成個外星怪物咁
真係唔掂,蛇精女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞