東張西望, 新假期同一眾垃圾傳媒知唔知自己有咩問題??

12 回覆
26 Like 3 Dislike
呢個世界好多野從來都係灰色地帶, 隻眼開隻眼閉, 俾你係人情唔俾你係道理, 識ge 人自然會識, 有心去搵ge 人亦都自己會去搵, 大家亦都好有共識咁唔會四圍揚出黎。點知而家俾你地班仆街為左搶hit rate, 爆撚哂出黎, 一拍兩散。d 景點俾人封哂俾人鎖哂, 剩低果d 就變撚哂旺角, 係郊區ge 就俾人輪姦到體無完膚, 係市區ge 就搞到影響哂居民生活 仲有d so call 隱世極邪惡乜柒小店, ok 當果d 真係小店黎, 爆撚哂出黎d 人一窩峰走去食, 大佬人地點做得切, 之後就實俾d mk 屌唔好態度又慢又唔好食乜乜柒柒, 屌你老母你去做下好冇, 突然間多咁多人點做得切, 仲未計有d 假撚到不能再假ge 膳稿, 去撚到係貨不對版

最後唔好想推個波去香港人ge 質素問題度, 香港人不嬲係乜野質素係人都知, 你地作為傳媒就要諗下出左街之後會有咩野後果, 唔係淨係為左hit rate 為左廣告就乜都可以賣, 香港已經就黎俾你地賣乾賣淨。

祝一眾垃圾傳媒仝人長命百歲百病纏身
唔可以係小食店叫佢地幫手宣傳咩
Pish
東張西望只睇陳庭欣
琴日“人手包粽”
先經典
究竟班記者係邊個星球的生物

好柒
佢地咩問題都冇
睇下香港人睇得幾開心
之後就實俾d mk 屌唔好態度又慢又唔好食乜乜柒柒 真係冇聽過
琴日“人手包粽”
先經典
究竟班記者係邊個星球的生物

好柒

訓咗100年
幾時出咗阿法狗包粽我唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞