[毋忘31號]利物浦 對 韋斯咸 2

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
戇撚鳩
咪撚覆佢啦
白卡股東黎
屌咩
一陣4點謝隊
芝加哥七人案好睇到
一開始認咩人係咩身份有d辛苦
不過真係一路睇一路了解中間咩事發生真係好似睇緊香港咁
好心酸
Aaron Sorkin寫得好好
信息量好多,但全部都講得好清楚
我知呢套係真人真事改篇,但本身唔知個背景同真實歷史
睇到尾雖然都估到好大機會真實歷史係Bad end,不過都仲抱住一絲期望
最後見全部罪名成立果下真係sad到
真實嘅佢哋下場已經算唔錯
睇返而家嘅香港
根本情況係差成百倍
邊爐原來都玩fifa
喺而家呢隊利物浦裡面
Firmino 同南野被安排為正前鋒位置
但實質成日墮後兼被指令要前後左右無厘頭掉位
長遠嚟睇係注定會狀態低迷
當中一個重要原因
係利物浦成個體系用波流向,特別係啱啱上一場歐聯比賽
係極度單一地用左右兩邊進攻,同出波,做波
而慣性地,甚至可能係領隊嘅指令
就算中場中路,或前場中路有靚位交波同進攻
都好多時唔用/做,而只係經左右閘做波
咁試問
Firmino 同南野被呢個領隊嘅定位
又點會成日有好表現兼狀態良好吖
茅人
呢首歌真係好撚難聽 都唔知紅乜鳩
又廢中迫害全體球員 叻啦叻啦
Everton star James Rodriguez is currently suffering from a bizarre injury, as reports in Spain claim he sustained a bruised testicle after colliding with Virgil van Dijk in the Merseyside derby against Liverpool.

春袋有事
謝隊又贏
清識貨
絕子絕孫未
一世唔駛買condom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞