自從拜登選總統之後 法國我地動物台地位愈來愈低

38 回覆
23 Like 12 Dislike
自從拜登對幼女又攬又錫啲片流出之後,個社會開始多咗人關注戀童癖問題。

因為我地動物台以往俾人標籤係蘿莉控集中地,所以連帶我地都開始被社會睇唔起,我自己出街都經常有異樣目光望住我。

首先我要同大家澄清返一點,蘿莉控同戀童癖係兩回事。我地蘿莉控絕對唔會做出傷害蘿莉既行為。

我地每季有一兩套蘿莉番睇就心足,最多有時睇下蘿莉h漫劣下賓周仔,除此之外再冇奢求。

蘿莉係上帝恩賜俾我地神聖既禮物,係可遠觀而不可褻玩,所以我地係絕對唔會對蘿莉出手。

有想對三次元蘿莉摸手摸腳既念頭,對我地嚟講已經係一種背叛。曾經有位想要精神上污辱蘿莉既手足,呢到我就唔開名,已經被我地家法伺候,變咗動物台過街老鼠。

我依家正式代表動物台同拜登割席,會對幼女又攬又錫既變態佬絕對唔係我地既朋友。我亦希望大家多多關注女童權益,好好運用自己手中一票,讓世界少一分骯髒,多一分純潔。

長文附圖望大家笑納
左膠欠動物台一個諾貝爾和平獎
跟我一齊講:我們是蘿莉控,不是女權主義者
動物台既風光日子回不去了
COMIC LO:YES LOLITA NO TOUCH
真理
蘿莉控好噁
勿25
你班動物撚地位不嬲低過地底泥
令人不安
世界危難面前希望大家可以互相尊重,講說話唔好咁難聽
拜登真係令我地好不安
其實二次元蘿莉同三次元幼幼差咁遠,真係會有人覺得蘿莉控會係戀童癖咩
本來我都唔想開名,自從黎蛇變質之後動物台就風光不再
社會主流大眾好少人識分
反博未死過?
忠言逆耳
動物台聖人也反,你是搞錯了甚麼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞