[Stand with Özil 真皇摩迪拉莫斯] 皇家馬德里球迷吹水區 (247)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
佢只能打後備 不能再多了
同細路嘅戰績真係好大對比
嗰下美斯未起腳已經落左地
阿狗放掃把打攻中
最連禁錮雲迪碧是殘忍的
反正都後備不如做我地後備
至少我地得四/五個正中場 唔會好似最連咁塞晒車
welcome back
歡迎普巴與賓相聚組成「唔再踢法國」大聯盟
伊斯高向隊友抱怨施丹

【Now Sports】皇家馬德里攻中伊斯高再次欠缺上陣時間,被拍得跟隊友抱怨教練施丹。
28歲的伊斯高(Isco)從來不獲教練施丹歡心,但他之前曾把握僅有披甲機會,為自己爭取了正選席位。不過,這名西班牙國腳今季再次不受重用,於國家打吡及歐聯首輪都坐冷板。

西班牙電視頻道Movistar+在上仗拍得,伊斯高於後備席向隊友抱怨:「如果施丹要換走我,肯定在50或60分鐘,有時甚至在半場。如果施丹要換入我,他將會等到80分鐘才這樣做。」身旁的左閘馬些路立即發笑,至於中場摩迪則以微笑回應。

皇馬於國家打吡作客以3:1擊敗巴塞隆拿後,終止了2連敗,周二歐聯將出征慕遜加柏,周六西甲則返回主場迎戰韋斯卡。
好!得罪光頭佬
以後唔洗睇廢伊
好似9up報
welcome back 高狗

不如唔好搵西班牙人做球證啦
佩仔做到野
假皇嚟
咁樣挽留拖狗
屌佢老母半場o子換佢都未撚同佢計
錫菲聯要空難啦
https://lih.kg/rknvhKX
#159 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

@真名王 @馬德羅
講得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞