[突發]IRENE二十分鐘事件真相整理

230 回覆
44 Like 218 Dislike
咁你上面又提電親件事
仲以為你知道有咩關係
你考咗dse未 知唔知咩叫反語?
好驚你2都攞唔到
你有冇覺得打咁多字同隻on9講嘢 浪費時間
勿與傻瓜論長短
冇人話佢地係聖母
但佢自己要賣咁嘅形象
又做啲同自己形象唔符嘅野
貨不對辦呀喂
同隻護主狗講咁多都無用
唔識聽人話
唔緊要我好撚得閒
平時成日係youtube啲新聞片同啲小粉紅討論政事
佢形象咪係率直囉 嗱我無話佢唔閪呀
但有必要誇大到咁咩?未審先判?認真呢?
你有時間就死撚去開twitter啦 仲去youtube
你老母就粉紅
根本冇人知個日發生咩事 條on9可以講得出stylist電親irene 之後比人踢爆18號件事 唔係20號
我唔介意sm irene講返自己版本出黎聽下 有咩原因可以鬧足20分鐘 最好po埋錄音
佢上節目話自己唔會嬲呀
唔鬧人呀個啲呢?
吓?
講下架炸?
咁你就咪咬定係佢錯在先啦
講撚到口臭啦 你知到佢有無原因地鬧先再嘈啦
唔排除真係fake news嘅
但就算真係有劇組人匿名爆料
個導演都冇可能行出嚟承認有咁嘅事
套戲都未上 而家出嚟認咪即係加多腳撥大個火
再激嬲韓國人套嘢分分鐘唔洗上 上咗都畀人抵制
為咗全劇組同投資人利益 點都唔可以認啦
依家唔係有原因理據 就可以鬧staff
係你有原因理據 都唔可以鬧staff呀小朋友
點解呀 因為同佢形象不符
同唔符合 韓國道德標準呀
好多野都冇話唔做得架
只係做左會有咩後果咁解
唔需要同件事本身有關
個staff做錯又點 你係講左同自己形象不符嘅說話就係講左
而公眾認為你呢啲說話唔啱做idol 你idol生涯就係咁先
為左鬧個staff呢棵樹仔 放棄公眾對你嘅印象呢個森林??
小朋友 你係咪追星追到傻左呀
追星追到傻撚咗果個係你先啱啦
毛都未生齊話人小朋友

唔好話係你地班無限放大態度問嘅嘅保守撚on9
好似係你地先咁上心係咁jer住黎做八婆多啲喎
平時講嘢夾一兩個粗口語氣助詞就冇問題
idol都係人啫
根本唔關粗口事
問題係佢可以20分鐘無間斷鬧人鬧到人哋喊 令人覺得身處地獄
想像下都覺得恐怖啦 直頭冇當人哋係人 侮辱踐踏人哋嘅自尊喎
莫講話呢個係長輩/工作上嘅合作對象
你返工都冇啦啦唔會勁屌同事啦
公眾人物做錯野受公眾批評
我唔追kpop都走黎jer你啦
保守? 你咪去屌晒成個韓國做乜咁撚保守囉
人地個市場係咁保守架啦
點呀 唔順超呀
心理變態會覺得咁冇問題
可能果個無腦護航撚係心理變態啦
你仲話自己成日屌藍屍5毛
你自己做緊同佢地一樣嘅維穩野咋喎
但Irene都畀唔出證據人哋有錯在先喎
如果佢真係有理嘅點解唔坦白講清楚成件事先
講真如果個stylist有問題佢唔敢咁理直氣壯公開屌啦

同埋啦 個人覺得 就算個stylist真係做錯嘢 喺未毀佢容/損害性命之前
都唔洗跳制咁鬧人鬧足20分鐘㗎 係人返工都會做錯事 Irene表演都試過跳錯/唔記得舞步
唔通咁佢就可以畀主辦單位/隊友/dancer屌佢屌20分鐘咩
試下將心比己啦
明明有更好嘅處理方法 佢嗰刻選擇咗情緒主導嚟鬧人已經做錯咗
我冇話佢地保守唔係問題喎
唔好咁快高潮住
但你想係個保守市場搵食
就唔該做返啲保守市場要你做嘅野
藍屍:你想係個香港度繼續生存
就唔該繼續浸溫水

我無話佢依家個處理方法完美呀
係果條池子孝花生上腦無限放大人地錯處咋
IRENE有膽識用呢件事去重整成個韓國保守風氣
我會好尊敬佢 真心
但我相信鬧人鬧足咁耐 要普羅大眾都接受到 佢要早啲努力下
可能我行得比較後啦 你同你隻主都行得比較前
我嘅道德水平真係未接受到鬧人鬧足廿分鐘
我屌嘅從來只係你班護航fans
IRENE佢係生係死 關我咩事
一個公眾人物做錯
冇問題呀 人一定會有錯
但有人去維護呢個人嘅錯
我係屌呢班維護人嘅人姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞