[突發]IRENE二十分鐘事件真相整理

230 回覆
44 Like 218 Dislike
得罪太多人
咁關20號嗰3個比人罵咩事?
Joy 好大方
Joy個反應好正
依家個個都想聽段錄音啊
但你有冇諗過佢同sm怕唔怕段錄音流出先
真係唔怕 邊會咁快認低威
咁唔通明星鬧staff爆曬粗就係啱嘅
同埋鬧人鬧20分鐘都唔叫職場欺凌
咁你以後試下咁樣俾老細鬧囉
(依家Irene仲要唔係個staff嘅老細添
我返工差啲電親腦細咁我俾人炒咗啦
知唔知咩叫專業呀
佢會咁好心用廿分鐘黎屌我
講撚到個stylist無做錯咁

乜你咁大愛架講粗口都唔得嘅
得 唔止講粗口啦
同人上床呀 識男朋友呀 生仔呀都係人嘅自由黎嘅
咪睇下呢個出道6年多所謂女idol神顏嘅人做呢啲野
仲可唔可以係idol圈生存到囉
講緊態度你扯撚咗去其他case你都幾得下
有話講粗口唔得咩 佢師兄錄節目爆曬粗又唔見人屌
依家同佢合作過嘅人話佢無理取鬧喎
無理取鬧=袋錢入你袋 明曬
你講到佢咁好咪惟有望佢東山再起囉
全世界人見到神顏姐姐都要下跪滿意未
到頭來只係你認定人無理取鬧
明明你一啲證據都攞唔到出黎
其實講到職場欺凌咁嚴重都要睇下irene有冇原因屌人
irene屌人20分鐘就痴線架啦
但個stylist從來冇提及過個起因
冇人知係irene跳制亂屌人定有人做錯野先屌到佢狗咁
其實起因都係大概 不一定是這樣
電親係咪講緊18號個show?
但post ig話發生件事係20號
18號件事同20號嗰三個比人罵有咩關係?
腥港刀系支那人話曬事架啦
你接受唔到咪唔好做香港人囉
黑都講到變白啦 唔知咩叫直播唔出奇
佢咁撚啱做咩要道歉?咪等錄音出黎還佢清白囉
係咪咁講呀
我淨係知咩團都係

逢親有咩負面新聞出而未證實嘅其他圑嘅fans只會落井下石食花生同發大黎講佢地係聖母唔鬧人嘅我無說話好講但依家佢地俾我感覺係acting like a八婆
佢依家係老師?
咁講返本身件事囉
如果對個工作人員有不滿
鬧佢應該都係正常 我諗冇人會覺得有問題
但如果去到要你用啲同自己形象唔符嘅語句去鬧
你大可以同經理人之類投訴呢個人 大不了換過個呀
但家下你講啲同自己形象唔符嘅語句
再加上你係一個韓國呢個重視表面禮儀嘅國家做idol
咁唔檢點自己言行
就係抵死
如果我係fans呢 我就唔會再做呢啲 試圖去平反淡化件事嘅嚴重性囉
更加唔會去話個工作人員
有痛腳係手嘅對方 人地唔係公眾人物 但你個idol係
唔道歉你地會放過佢咩?
就算錄音出咗講句粗口你地都屌架啦
好好好 支持個staff放段錄音出嚟還神顏姐姐清白個staff錯撚曬屈9我哋神顏姐姐全kpop圈上至雜誌編輯下至前練習生都妒忌姐姐美貌要恰9佢姐姐係無辜的支持你譯做韓文po上各大韓國論壇 做好send埋俾個staff添
我咪接受唔到先留係度囉做乜春呀你
一早講撚左呢啲護航fans係藍絲小粉紅心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞