[突發]IRENE二十分鐘事件真相整理

230 回覆
44 Like 218 Dislike
我記得呢場個主辦方係安排左牙災坐c位
點知閪女人擔左
所以後面Wendy佢地呆左下
第一張就看圖說故事你話咩都得 例如wendy搶熊支mic
中間嗰張講嘢嘅時間好短 所以當熊講完之後Irene即刻講
第三張隊長不嬲都要打招呼 韓國大埸合嚟
個編輯under 個stylist
姐係兩個係識得
收皮啦
有無中文版本
又唔係叫黑警同林鄭嚟類比irene
但係係用藍絲小粉紅黎比喻班護航fans囉
退一萬步個stylist係有人請返黎錄你黑材料
irene只係真係冇咁做
你咩黑材料都唔會有
而且黑材料仲要賣唔會嬲 平和形象?
一盤清水滴左滴墨汁就永遠唔會再係清水
簡單講就係irene自己抵死
做啲同自己賣嘅形象不符嘅行為
居然有人問

"從昨天開始就有很多人問我Irene相關的事情,我想是因為我參加了double Patty(雖然我中途離開了)。
說實話,我並不是很瞭解Irene。我們一起在電影項目組工作,但是我只在空閒時間及拍攝的一個多月見過她幾次。
互相體諒,互相尊重會更好。但是我想應該思考一下究竟是誰讓這些人變成那樣的。
Irene從來沒有對我頤指氣使過,所以Irene是沒禮貌嗎?. 對於"人品一般嗎"的提問,我無法回答。除了'沒有對我這樣啊?'這樣的回答以外...
我希望不要出現過分傷害個人感受的言語。"
20號stylist post ig 佢本身有做埋editor
帶一個後輩editor同一個助手去做嘢
三個都比人罵

而你意思係18號stylist係20號stylist既前輩?
有無多啲18號嗰stylist資料?
講到做明星就要對個個都好咁
明明就未知前因後果
個個生生友睇到自己想睇嘅野就算
on99
講撚到裴B閪過你咁 個stylist 有無做錯又未知 有無誇大又唔知得你覺得係嘅真相先係真相

閪係閪 但係閪又點姐 邊個話做明星唔閪得架?
上年都講緊fc啦你攞到段錄音先再講啦
咁佢對其他人好係咪就可以洗甩佢職場欺凌其他人嘅事實?因住fans再咁二次傷害個staff 個staff嬲到放段錄音出嚟 到時就真係玩撚完
你班傻西盲撐fans洗白越洗越柒
又block 一個kpop傻撚
傻閪先關心迷呢d野
了解下關公災難點誕生先再講
[quote]

[quote]

Seulgi: 屌你當眾搶我咪唔係啊嘛
你又入嚟做乜
咪放囉屌 度度明星鬧人講粗口都無事
係kpop先會俾人批鬥 你地就係度放大黎講
同埋你又知係職場欺凌嘅?你聽過呀?
得罪講句
你仲弱智過樓主
pr今舖做到野
比錢人出post讚閪女人
道撚咗歉都俾你班酸民jer住曬啦
有得唔認咩貧你地啲留言得意有趣呀
清 你未出過嚟做野真口響
絕對贊成放條錄音出黎還irene一個公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞