[突發]IRENE二十分鐘事件真相整理

230 回覆
44 Like 218 Dislike
韓文粗口來來去去都係嗰幾句 我唔識韓文都識講
新聞話冇收錢
姐係無論點你都係護航啦
簡單啲咪盲粉
冇人想知
盲撐得好肉酸
應該唔好話爭取民主
個工作人員只係守住自己嘅尊嚴
佢都唔係爭取啲咩
老老豆豆 就算真係收左SM錢
你班人呀都冇野可以講呀
但現實班護航fans就根本藍絲小粉紅心態
守住自己嘅尊嚴就係搞事
守住自己嘅尊嚴就係R錢R著數
好撚嘔心
講粗口有咩問題
咁就唔好道歉
冇問題
咪就你係idol形象係咁先囉
唔撚緊要架 你咪轉型做粗口idol
睇下啲人賣唔賣單
佢唔止自己
連兩個一齊比irene罵既後輩嘅尊嚴都守埋
靜啦
仲柒唔夠咩
後輩?
唔識咩叫直播?
你miss左當無事發生?
好心YERI收手
連同隊都出賣養唔熟
講真,無論咩錯都好,屌咗20分鐘又真係痴線咗,但到而家都無人真正知個stylist做錯咗啲咩先被irene屌足20分鐘

我覺得就兩睇嘅,而家唔屌都屌咗,加上態度真係好仆街,irene道歉係理應要做嘅野。但係個stylist隱瞞咗個起因,而呢個原因就係正正點解irene要屌佢,但個起因無人知,謠傳係前幾日嘅live,但都無人證實到,會唔會有機會個stylist都知個mistake係不利自己先唔公開個原因

今次irene係好仆街,但都唔可以抹殺佢之前都有對其他staff好,如果無嘅話又點會有人出聲幫佢

同埋唔需要用黑警同林鄭嚟類比ireneirene點都未好似黑警同林鄭咁十惡不赦啦
咩事情呢
Seolhyun俾人炒咗
宜家失業
算啦 其實irene真係唔會有得翻兜 要怪就怪佢唔識做人 持靚行兇 兇出事 仲要只係idol仔
佢地隊野得韓國紅 外國fans可能覺得喱啲係碎料
但講咁既係韓國人最注重長幼輩分既國家
佢ins底下8成韓國人留言都係仲屌咁佢 佢依家得罪咗個大佢咁多年嘅造型師 條友仲要係有料係手之後ins篇野仲要一針見血到爆 又多同行人撐
佢如果CB 上水好撚肯定韓國人一唔會放過佢
而且佢既約都就黎完 續唔續都未知
但形象一定玩完 佢出道6年 做既所有 都只係會化成泡沫
佢只係會被標籤為唔識禮貌 鬧人嘅偶像
閪撚到

上面點幫手兜都無用
前幾日嗰live唔係18號咩
個ig story有提今次件事20號發生
仲有個後輩編輯 live show點會有編輯跟場
衰咗就認
打就企定
你認咗道歉反而全世界都仲撐你
就係你呢種垃圾粉死撐
搞到越描越黑
犯眾憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞