[突發]IRENE二十分鐘事件真相整理

230 回覆
44 Like 218 Dislike
佢哋內部
會唔會joy蝦irene想焗死佢,熊同溫一齊取笑Irene 杯佢
但鬧20分鐘係咪過份左
你講到全行反佢又誇咗
返學都會俾老師鬧20分鐘啦
好長
不過睇完都改變唔到我睇法
閪就閪㗎啦 但係咪講到咁誇就有保留囉
係啊,咁係個老師有問題啦
返工夠會比老細屌足20分鐘
有必要?
如果你就俾人電死會唔會屌9佢
如果你就俾人電死會唔會屌9佢
我都屌irene閪 但呢樣嘢好出奇咩
會啊 唔會屌20分鐘囉
我都仲係好相信IRENE係我認識嘅IRENE
RED VELVET係我唯一一個由出道開始就關心嘅女團
最最堅強的IRENE...
唔出奇,只係冇咁既必要
我冇屌佢其他野,以事論事
屌20分鐘真係多左,邊個都係咁話
道歉係幾大錯都要
之前李孝利同yoona唱k
室內冇戴口罩 都要即刻道歉
咪有個導演定PD出咗嚟話佢明明係新人演員但耍大牌囉
比佢地圍爐啦
導演出咗嚟話fake news
點睇
睇完都唔係幾明
1.點證實stylist係最後一刻先叫佢換過套衫?
2.咁個接收器有問題 質素差關造型師事咩?stylist唔係淨係負責套衫架咩?
It is officially confirmed that the rumor about the movie 'Double Patty' is false.
The person who spread it isn't the official staff member and none of the real staff members said it. So they're contacting those who are spreading the rumor as if it's the truth
成crew人仲一齊影相好開心

下面係張相最右邊嘅人寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞