做緊模型業,你問我答

1001 回覆
54 Like 2 Dislike
頂, 我仲想睇垃圾TINY點死添, 泊左老翻王阿威呢個大碼頭都仲要向其他人低頭? 唔合理喎。

要做大市場掛
頂, 我仲想睇垃圾TINY點死添, 泊左老翻王阿威呢個大碼頭都仲要向其他人低頭? 唔合理喎。

要做大市場掛

你當佢食品咩
得死忠同田魚搵得幾多

要做大市場掛

你當佢食品咩
得死忠同魚搵得幾多

要做大市場掛

你當佢食品咩
得死忠同田魚搵得幾多

佢宜家玩模型路線
聽聞contact咗唔少網購模型公司 做外銷
衝出本土

要做大市場掛

你當佢食品咩
得死忠同田魚搵得幾多

佢宜家玩模型路線
衝出本土

都係個句, 設計勉強叫有心
但QC一PAT屎咁, 有幾多人會中完招都繼續做水魚?

不過香港真係多水魚........

要做大市場掛

你當佢食品咩
得死忠同田魚搵得幾多

佢宜家玩模型路線
衝出本土

香港水魚多到你唔信
有時見到啲客真係好好笑

要做大市場掛

你當佢食品咩
得死忠同田魚搵得幾多

佢宜家玩模型路線
衝出本土

同埋佢唔肯聽意見

樓主之前係咪講緊佢?

樓主之前係咪講緊佢?

有講過佢啲figure
同埋要靚車 去名車買咪得

以為佢就係俾partner出賣個單我中意去永x同new xxx睇多啲

以為佢就係俾partner出賣個單我中意去永x同new xxx睇多啲

唔係啦 出賣我哋條友有排都未做到呢個level
樓主覺得艦 next系列抵唔抵玩?

懶人必備 同埋出嚟都好靚
預先上色都唔覺假 抵屌之選

因為唔係好識上色,所以睇中艦 next系列,係咪主流模型鋪都有得賣?

因為唔係好識上色,所以睇中艦 next系列,係咪主流模型鋪都有得賣?

係 但未必齊款 因為定價問題唔會入得多
咁要出去搵吓先,再唔係做勇者試淘一盒落嚟
邊度有啲一二百數 耐用既serval motor買?
唔該
邊度有啲一二百耐用既serval motor買?
唔該
有冇折

巴打有冇呢隻貨? 好想儲齊 搵過好多間都冇賣
咁要出去搵吓先,再唔係做勇者試淘一盒落嚟

淘寶模型 好多都爛盒 但真係平嘅
邊度有啲一二百耐用既serval motor買?
唔該

呢樣唔熟

無入過 啱啱睇過樂天有 Keywords "Tamiya 2600"

你唔係第一個人問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞