「變形俠醫」加入為「星爵」護航

223 回覆
1337 Like 4 Dislike
Yup, leftards are so annoying

「變形俠醫」加入為「星爵」護航
https://lih.kg/aEpydLV
#72 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
starlord表示:
大波黑寡婦支持joke
左膠唔滿意就去批鬥對方
Mark Raffalo 撐BIDEN 撐到做ON9 宣傳 vote naked, 同josh gad 果堆一樣濕9
好似唔開口支持黃絲就要俾人標籤藍一樣,抵俾人批鬥啦
當義士用鮮血和生命保衛黨,唔表態肯定係反動份子
真Civil War
咁先叫民主,家下唔撐拜登就批鬥嗰啲叫做中共式民主
Paul Rudd 拍特警新人類識陳冠希,咁都唔提醒 Hunter,證明佢暗撐侵侵…

左膠:
內戰終於搬上現實
但點解會支持拜登
佢地憎Trump既個人
佢地國內好多覺得trump搞三搞四係搞著數,同中國既關係係利益之上
其實你係咪唔明白支持侵唔代表支持佢行事作風只係拜登金錢交易太多 唔可能有任何大動作外交 以及 內政,唔會有改革,唔會夾中共,唔會搞俄羅斯,頂多搞下 中東同啲極權小國,支持lgbtq 同黑人特權交下功課比左膠,我支持黎把撚呀
又一個傻仔將民主國家同獨裁國家放係同一條線
香港人自我中心,睇唔明的
有嘅唔洗打
左膠的腦到底咩構造
又要馬兒好又要馬兒不吃草
有時覺得佢地衰過藍同紅個班
喺Twitter搞Chris Pratt嗰條女而家話係memes only
佢就爽喇,亂噏一句就搞到人俾人cancel,但連道歉都冇一句

https://twitter.com/bergopolis/status/1318699804822695936?s=20
無交換過 美隊一直都係九頭蛇陣營
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞