「變形俠醫」加入為「星爵」護航

223 回覆
1337 Like 4 Dislike
美國總統大選撕裂國民,支持拜登(Joe Biden)的左翼陣營,眼見大部份荷里活中人表態撐拜登時,漫威超級英雄「星爵」Chris Pratt卻婉拒參與,於社交網站群起批鬥Chris,指他一定是暗撐特朗普(Donald Trump),加上他向來是虔誠基督徒,符合保守右翼白人主義者形象,被罵成「荷里活最差勁的Chris」。

Chris的漫威拍檔「鐵甲奇俠」羅拔唐尼(Robert Downey Jr.)與「變形俠醫」麥克韋化奴(Mark Raffalo)對網上欺凌看不過眼,羅拔留言表示:「咩世界……自稱冇罪嘅人向我兄弟Chris Pratt擲石頭……一個真正有原則、一直只有正能量同感恩嘅基督徒。而且,佢啱啱先娶咗太太,嗰家人係推動理性對話,堅持服務社群為最高原則。邊個唔妥Chris,應該刪除自己社交網站戶口,唔該你哋面對自己嘅缺點,改進佢哋,然後先吹奏自己有人性。」
Civil War

你老母支持拜登?
iron men本身就係白人主義既象徵

白人,天才,有錢

blm要搬2和b出黎抗衡
啲偽人真係
佢有份去Russo Brothers個撐登者聯盟,但政治本來就唔應該非黑即白,之前Elizabeth Olsen唔向黑豹講Rip就被批鬥,今日Chris Pratt又因為婉拒面對同樣狀況

批評佢嗰班係去到民粹、宗教狂熱既地步,已經唔係單純政見不同既問題,更係破壞緊民主本身
荷里活左膠=粉紅出征
連登仔邊識依啲
Mark raffalo 竟然出聲?估佢唔到喎
之前咪又係逼鳩人表態連衛兵
屌票吧
完全係中共國內果套
左膠同d大陸小粉紅好似
睇清楚邊d 真偽人
依班人班身都係登粉
咩Civil War
Hollywood left wing = terrorist
美國總統大選撕裂國民,支持拜登(Joe Biden)的左翼陣營,眼見大部份荷里活中人表態撐拜登時,漫威超級英雄「星爵」Chris Pratt卻婉拒參與,於社交網站群起批鬥Chris,指他一定是暗撐特朗普(Donald Trump),加上他向來是虔誠基督徒,符合保守右翼白人主義者形象,被罵成「荷里活最差勁的Chris」。

原全得罪晒左膠
其實依班人本身都係支持言論自由 佢地投邊個 發唔發聲 佢地有自由
但奶共班人支持獨裁 憑咩享有言論自由既權利?
原來虔誠基督徒係原罪
因為同一祖師:馬克思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞