痴線伊巴踢到39歲仲咁勁

197 回覆
162 Like 5 Dislike
前鋒39歲仲係top fit應該冇乜邊個
仲要岩岩中完武肺
正確講法係武肺被伊巴感染。
係,武肺弱左
巨無霸身材,有腳法兼跑得快,人中呂布,名不虛傳
其實佢分分鐘仲自律過c朗
唔係非一般自律都冇乜可能咁持久
不過私生活低調冇人知咁解
唔會拍哂片做situp
唔會叫哂人去屋企食雞肉
唔會夜媽媽叫隊友陪佢跑步
同埋外界又focus哂係佢言論嗰度
利申兩個我都好鍾意
啱啱先畀人爆偷食身材火爆女
佢有料係真既
我都有睇嗰單

但我私生活低調嘅意思係 唔會周圍同人講場外有幾努力
C朗千下掌上壓 高比四點洛杉機嗰啲咪高調
(利申我幾個都好欣賞 只係作風唔同 但都係實際上會勤力嘅人嚟)

但係真係情情塔塔嗰啲足球外生活真係idgaf
同埋佢偷食 證明真係好低調
呢家球員過三十都仲有貨,過三十五都無問題。
其他運動都一樣係,睇睇拿度,咸美頓,LBJ
但伊巴直頭掂住40
球員自律+運動科學進步
唔自律好似hazard未到30都半收皮
放Hazard畀返車路士囉 一定返生
足波界rmbj
晒左一年踢美職
20m回收
當係攞番個態
諗起三浦知良
53歲仲踢緊日乙
雖然唔係主力
但都好勁
依個直頭落場波都攞唔到
今時今日好少球員到32,33+都仲有貨架

當年曼聯三劍俠,c朗、朗尼、迪維斯,後面兩個到31,2都已經冇貨,果期尾水既貝碧托夫又係30歲就回塘,雲佩斯都係32歲就回哂塘

數車仔,摩狗谷埋第二季之後,a高、伊雲奴域都直插哂,佢兩個好似32,3歲咁上下

仲有當年歐洲神鋒既法膠...

基本上到33,4歲仲打到頂級聯賽都唔易,都唔好話打到世界級
咁c朗高比果d揹住幾億合約做運動品牌嘅最top代言人一定要高調啦,宣傳好重要
39歲仲有貨交,當年恩沙基都係
佢果陣唔係正選
a米呆尻,早些找佢咪好,在美國浪費曬
https://www.reddit.com/r/ACMilan/comments/engitg/zlatan_ibrahimovic_registered_a_top_sprint_speed/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Zlatan Ibrahimović reached a speed of 32.45 km/h in the match against Cagliari yesterday. One of the fastest sprints recorded this season. Just a reminder that this man is 38 years old. Age is just a number.

其實佢一啲都唔慢 仲要195高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞