得罪講句 自己都未搞掂理咩泰國

156 回覆
53 Like 389 Dislike
走左去流亡果班 呢家做乜鳩
呼籲乜野關注泰國
支援佢地
跟住又睇到香港有班政棍走出黎
又話要點樣點樣支援佢地
得罪講句啦 香港自己都未搞掂
話咩關注泰國 聲援佢地做乜鳩
又一堆人係fb打啲咩泰文為泰國打氣
屌你老母 香港日日有成堆手足要上庭
12人送左中咁多日
又唔見你地咁關注
一有咩事走出黎抽水 拎光環
香港人真係易呃

大家有冇發現,連登總係有一班人,無論你做啲咩嘢,都可以有位話到你,一日到黑不斷講輸啦輸啦,你唔做嘢佢地會話香港人係奴隸係抵死係癈柴,你去做佢地會話得雞水咁小力有咩用呀邊夠人鬥呀不如放棄啦,當有一大班人去做嘅時候佢地就會笑你係送頭係戇鳩,跟住就會講人地食花生睇戲移民你地就做傻仔繼續幫港豬移民走啦之類嘅說話內容。佢地真係同路人?大家試諗下,如果真係手足係會俾建議幫手補鑊,即使有唔同意見亦唔會淨係留言不斷笑香港人送頭嘅撚樣,冷嘲熱諷撚一黎只會對件事無幫助,二黎只會散播失敗風同打擊士氣,呢一班究竟係咩人,自己諗
講下冇壞既
又係
呢d
風向撚
講緊點解要理泰國 自己都未搞掂 專注番香港唔得?
所以我已經block左樓主個on 9仔
樓上打果段野關我咩事 我叫大家關注番香港做番好自己要做既野
做好香港嘅事同支援泰國手足有咩沖突?乜支援左就冇人再理香港嫁喇咩?唔支援就多啲人理香港?又二元對立論做乜鳩好心開小啲呢啲廢post喇
咁歐美自己都未搞掂自己點解又要關注我地
凌晨三點差唔多
美國及歐洲各國都自己都大把問題未攪掂
但香港人咪一樣想國際關注香港

點解香港唔可以關注國際
日撚日要求國際關注 但其他國家有事就事不關己 呢啲心態同支那人嗰種唯我獨尊真係一鳩樣
原來樓豬得一隻手一隻腳
我地可以接收泰國難民
你有嘢搞咩你
最多咪又係推幾個twitter嘥你幾多時間
但泰國難民未必想嚟呢
打咗國際線幾撚耐?訓撚著咗?
風向撚做吓功課啦好心
得罪講句, 泰國不嬲親共, 唔係國安點樣在泰國捉人
極權國家最好少得一個得一個啦
唔諗真D以為而家要你飛去泰國上前線打泰國POPO
起一起底 果斷完全封鎖
反正而家都係做網絡宣傳,都唔爭在

而站喺依個層面上,你去聲援人哋,人哋都比較可能聲援返你

當然,聲援有幾有用就另一回事啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞