【溫柔鄉】《病港II》(14)

976 回覆
931 Like 4 Dislike
會唔會又係刑俊事件既翻版 啊M陣間又殺錯人
青茶啲手下應該
呢段真係好L正呀
push
去到殺狗傷狗唔忍心睇 monster 扣分位
真,我成段skip晒
有無食埋啲狗狗?唔好浪費
笑一下 我留意左你好耐
你真係好幽默

我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍

錯 應該係100倍先岩

估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀

塞返落個肚到

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
大哥,末世嘅肉食好珍貴㗎
又岩喎
故事嚟姐 上面做咩連睇都唔敢睇
Pushhhh
up
每日一推
Push
烙印戰士 有feel幾似m
就算救不了全部,

都要救得一隻,得一隻。

事情過後,當日沒出席、更差點把全員害死送上絞刑台的莫風被視為叛徒,只被葉青茶驅逐到外面一個土匪組織當卧底。

「成件事,就係咁?所以你哋最後,都係被降服成皇室嘅走狗,就係因為要救其他狗。」我得出結論。

「無......」明日駿慢慢抬起頭來,對我說:「我哋成員可能係降伏哂,成為咗真正嘅皇犬......但青茶首領佢......我睇得出佢仲、懷住殺死所有皇室嘅心......只係差個機會......真正嘅走狗!其實應該係順應佢哋遊戲規則嘅人啊!和平係唔會有任何改變......」

「或者,對你哋而言係正確,但站喺我立場,你哋大本營不利,我都唔會放過。」

「嗚唔噫......」明日駿淚水又湧出。

我回到走廊,少佐亦都出來了。

「點?」少佐問。

「了解咗少少故事,不過無咩特別,唔會令我同情。」我說。

「殺定放。」

「唔係應該你決定?」我望向少佐,反問:「領導人。」

但實際上,

我自己都拿不著注意。

「汪!汪汪!汪汪汪──!」忽地,外面傳來不少狗吠聲。
墨b係咪post漏咗d文
點解少佐會無啦啦出現?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞