[PS4/PC] Monster Hunter World: Iceborne [452]當年唔係做馬我拎左冠軍啦!

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
gs,sns
寒仔係浪漫

就算4y搭黑龍劍得85會心,期望值唔會低過4黑+黑龍刀,而且係講緊打真蓄條數,實戰打係拋離

sns,更加唔駛講,6刀攤平個會心率,3冰y冥赤武還是4黑龍黑龍武,都係尾燈見唔到

寒仔係開火以外自身最終增傷手段,今鋪fullset齊位入珠,只係應該考慮武器種類適唔適合,有機會上寒仔,都應該上寒仔
想問接黑龍個任係咪已經冇咗?
我打哂碎龍同金獅都唔見有任接
即係話sns 4冰雞黑龍武 比 赤武3冰雞2黑龍 既輸出期望值係黎得高?
利申未試4冰雞
本身85會心寒仔黑龍就會比100會心既冥赤來得高,亦比95會心既非寒仔黑龍武高

只係大劍有85=0呢個問題,糾纏時間夠長真蓄多到一個地步或者少到一個地步既話,都係會4寒仔黑龍大劍更強
咁教練prefer黑龍武寒仔係咪唔用雪崩腰?
諗起個獵人出側咬就笑到pk
三子講明mhw 已完結,未來唔會有免費&收費dlc

成個server 突然無左好多人
硬係覺得可惜
連olay都淨係打到儲力斬就證明係冇可能打到真儲
唔通卡巴拉島咁十幾年咩,一齊轉rise啦
我試過一次-6佢咬完之後向前碌 跟住我拔刀斬接多蓄鐵山頂左佢個傷害 跟住真蓄2級出去斬中左頭

後尾練左廿幾場都無次得

我而家已經唔想練 剩係懶人Mode打拔刀3蓄算
免費更新都無
即係無新歷戰王
唔會有模組上更新
即係唔會有新龍同活動
新歷戰或者有機掛
果招咬好似咬完就完左架喇,你有一次好彩佢roll d前置長既招俾你斬中,正路咁做應該一野俾佢轟到尿都標埋
有冇高手帶打黑龍想刷料,小弟爭兩隻眼就可以告別黑龍啦

PS4
6JtL Txay Pc7Z
冥赤武可收藏了
依家最強配裝1定係黑龍大劍配黑龍裝/冰咒y 裝
帶隻剩係會吹會心笛嘅貓咪得囉
打左煌黑未??
求聚魔歷戰黑角、歷戰骨鎚

刷住珠等
依家除咗#1個配裝器網
仲有冇其他?
係我唔好,我行太開
斷線
唔緊要,最後我愧對大家btw我要停一停先,大家打住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞