【震】三星手機系統級每分鐘偷連QQ及百度 三星DNS事件誤導用家?(3)

746 回覆
207 Like 5 Dislike
其實apple咪又係奶
講撚到用apple就好撚高尚咁
Apple都好蝗 成日偷偷地落人架
睇埋佢發佈會 唔知以為佢同騰訊簽咗約
有班連登仔 成日話自己好黃好黃 但電話又不停搬龍門
apple直頭報狗拉手足

買iPhone真係好有骨氣
Btw幾時嘅事 點解連登仔咁鐘意煲大佢 但依件事又無人提
之前ifc個manager見到有黑衫手足入去,即報警,拉埋

之前都有員工爆料講公司幾奶共:
Apple 高層說謊成性,當香港人係傻嘅
https://lih.kg/2166881
其實係啲ifan黑人憎
不停話iphone好好好
不停搬龍門 又話依樣果樣 好似samsung 114柒咗咪認
我都係
samsung真係an機裏面最好用

屌你老母samsung快啲fix
三星進化成五星
打你老母 出黎真人見 洗唔洗俾你睇由iphone 4 用到iphone 8 plus 碌柒咁 成撚日覺得打手 打你老母咩 p牌仔 就收聲啦
香港人係咁 自己用咪話無問題
114之後都覺得samsung 奶
但啲ifan上撚晒腦永遠都唔認
唔知以為apple養緊佢地
但事實係又要trade in 又要分期買部iphone真係肉鳩酸
佢on9姐 有啲p牌都好正常 好似揸車一樣
繼續推
三叔fix未
已經唔係奶唔奶問題,係送中問題
之前我都大大力屌蘋果,但今次三叔真係爭唔落
繼續推 屌你老母samsung
以前見到hao123都驚
除咗洗機真係完全冇方法解決
而家要我部電話連qq baidu
真係食撚屎
其實technically送中就冇咗,佢remove完114 而家係用google dns ping qq baidu。當然最理想係唔再ping qq,哩樣我唔會企***嗰邊。

***比apple好嘅係 1.佢受屌,其實佢大可以唔改;2. 佢工廠撤離大陸;3. android firmware可以爆開睇coding古惑 亦可以自己root機修改

apple篤鳩手足哩d就已經冇得挽回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞