【震】三星手機系統級每分鐘偷連QQ及百度 三星DNS事件誤導用家?(3)

746 回覆
207 Like 5 Dislike
唔識coding 唔緊要吖

依度巴打寫好晒簡單易明嘅總結,依然唔明都有巴打耐心解釋

而家係條友話「我都食咗屎,個口都臭咗,咁繼續食都冇所謂」

原來咁多港豬鍾意持續食屎
- 乜鳩都$1700 會費事件
- Note7爆炸事件 : 全球回收唔包香港
- 360事件
- Note9甩色mon 事件
- S10指紋驗證漏洞俾所有銀行ban晒事件
- 114DNS送中事件事件
- 114續集 : 每分鐘連上QQ 百度事件

其實三星年年都幾單嘢 點解係要俾錢呢間垃圾公司賺然後出事嘅時候要哭求佢快啲修正問題? 你哋同啲中國韮菜賤民有乜分別?

睇見上面班賤民又為QQ問題上訪韓國總部但俾又人耍走,又轉而要點搞大佢,希望三叔爺爺體恤老百姓快啲修正問題,真係賤過地底泥
你數下而家Android行貨香港淨低咩牌子
賤民原來唔係扮係真心嘅

同班大媽阿毛話唔睇TVB可以睇乜一樣,繼續含淚進貢,咁你繼續做韮菜賤民出事時跪求三叔體恤啦
其實用唔到銀行指紋都真係狗也不屌
佢唔整返好qq我咪轉買Sony
指紋呢樣真係抵屌,用側指紋咪算囉,係都要玩花臣用屏下指紋,咩超聲波光學全部都有明顯漏洞

三星正垃圾

講到有大陸嘢都用就係賤民,想問下佢今年出嘅機邊部冇北斗,哩粒係雙向衛星

唔用電話就最唔賤
基本上連登仔屌到冇電話係啱用

係咪應該去學打電報
其實你使乜hide咗段叔韮style嘅comment,我以前都有用三叔,但佢一直都係甩皮甩骨同最大鑊CS仆街我先至轉會

首先三叔唔係唯一一哥,華為同三叔背景好似,都係國家瞓身支持嘅企業,動用全國之力去捧,所以佢哋都一直爭緊,如果唔係支那喺國際舞台上發晒癲,佢已經超越三叔,當然呢個係好事,我本生唔鍾意支那嘢,就算佢全球第一我都唔會用,但亦唔代表三叔垃圾都要支持

睇返你啲comment ,真係好慘,一路同佢開脫,如果你唔係收錢打手就真係好撚悲哀
Note 7事件 初當唔包香港,唔係因為歧視你香港 係香港三星個刻仲以為香港批Note7所用嘅電池批次冇問題,發現後係照收,可接受。 咁嘅嘢你都講得出口? 咩可接受?你知唔知我係碌柒受害人? 嗰時三星仆街到你問佢CS美國開始回收佢屌柒返你轉頭話香港冇問題唔撚會啋你,到三叔爆到仆晒街全球回收佢都仲敢同你講全球回收唔包香港,你老味部機俾人ban 晒連飛機都上唔到呀! 我之後都仲有買佢產品㗎,不過一次比一次失望,仲俾打手呃過兩次,如果你係打手你就收皮繼續做大仆街, 如果你只係普通韮菜嘅就好應該諗下點先唔再俾呢間垃圾撚落去
送得一次中你估之後冇第二啲陰騭嘢
唔洗咁多廢話,直接講an機唔用shameshung用邊間

屎為屌米係直接畀錢黨所以一定唔用,sony長期功能性能設計都有毛病,更新又慢 踢都唔郁, CS又係TSO一樣撚狗,asus lg htc嗰啲更垃圾就更加唔再提

一係為咗貌似政治正確少少而接受低質產品?

你講note7單嘢幾多年前?仲有冇再犯?shamesung衰極都受批評,如果佢有一日屌都唔改咪轉會囉。我想知你用緊咩機就唔賤民,講出嚟我都可以搵位令你變成賤民
Rog phone姐
咁有Zenfone呢啲完全自家推既手機嫁嘛

Apple夠係中國貴洲都有Data Center,但佢唔會送中就得
你講同中國合過作就唔用咁無乜機可以用
好多零件都係中國生產
三星走狗mon 完post 會話

- 乜鳩都$1700 會費事件
- Note7爆炸事件 : 全球回收唔包香港
- 360事件
- Note9甩色mon 事件
- S10指紋驗證漏洞俾所有銀行ban晒事件
- 114DNS送中事件事件

已經唔存在 同八萬五一樣唔提就唔存在

根本三星電話唔應該喺香港生存到
連大陸佬都識自強碌柒爆炸唔回收就有骨氣打到三星大陸市佔變0 (統計圖表四捨五入)

China Smartphone Market Share: By Quarter
Samsung: 0
連大陸佬都識自強有骨氣 香港人抵俾韓仔歧視無視

https://www.counterpointresearch.com/china-smartphone-share/
無中國市場都送中
刪減左d廢話

簡化版

1.
三星係An界一哥
佢:華為都係一哥

2.
重複一次香港三星唔回收個刻認為冇問題既機

韭菜loop
係班打手先去吹奏既姐
有咩可比性?大陸自己幾個牌子出an機,香港有冇? 你啲思維方式真係好撚八奇

而家間間廠唔多唔少都同大陸有來往,apple store直頭報狗拉手足添啦,想知你用咩電話咁有骨氣
飛鴿傳書
又一隻打手走狗 衝出黎柒
marked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞