【震】三星手機系統級每分鐘偷連QQ及百度 三星DNS事件誤導用家?(3)

746 回覆
207 Like 5 Dislike
咁你可以點啫 賣左佢轉apple?
曬時間曬錢曬精神
你睇連登仔就知
一個二個睇錢造人
照用還照用 一定要屌到佢改先收手
一個垃圾samsung都唔夠膽對付 仲點喺香港面對中共
用ASUS囉
咁多Brand實有非支又啱你既
如果你話非三星不可既我無野講

但三星問題太多啦掛,個底花到...,Note7,360衛士,依家再黎一單DNS+連QQ, hao123...
買機二年先出一單360再出一單114+hao123

下次換機真係換Asus/Nokia/Sony算,再唔係直接轉會唔用Android換IPhone
呢啲coding嘅野正常用家鬼知咩
我都喺啱啱先知
咁就可以將人定義成鍾意食屎
你都好撚大戾氣下
屌佢老母用部***機打打下機斷線,十成係連去QQ百度作怪
DNS DoH 有冇用,擋到?
冇用,用咗反而啲queries會經DoH走,更難發現
QQ
push
Iphone 12? 不了
三星
有名被你叫鴕鳥
可能連照鏡都唔敢
Asus

smasung知你睇緊㗎 一個星期唔fix就全家轉會 屌你老母
到目前為止只有Galaxy Fold (個別型號) / S20 / S10 系列有update取消114DNS (但qq/hao123/baidu/"connectivity.samsung.com.cn"問題仍然存在)

其他中招型號到目前為止依然冇任何跟進,繼續強制植入114DNS及連接wifi及著mon時(使用中)每分鐘連接qq/hao123/baidu/"connectivity.samsung.com.cn"
漏咗Note 20/Note 10/Note 10+/Note 9都有firmware update取消114DNS (但qq/hao123/baidu/"connectivity.samsung.com.cn"問題仍然存在)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞