【震】三星手機系統級每分鐘偷連QQ及百度 三星DNS事件誤導用家?(3)

746 回覆
207 Like 5 Dislike
繼續幫推,keep住跟進
推, 留明跟進
三星冇咗回覆?
繼續幫推,keep住跟進
NOTE7 爆炸到最後一個報告都係話有用戶謊報
如果買水貨係咪就唔會有送中問題?
唔好意思巴打. 新買S20 FE 5G, 唔太識睇coding, 咁即係S20 FE 而家update 左係咪已經冇送中? 定係可以點樣自己check下?

唔該巴打
跪咗半年都未搞掂,膝頭哥都跪到爛喇,你班人點做嘢㗎,快啲寫信求三星啦,求求三星大人唔好再賴共啦
推 z fold 2 三星你搞掂未
多謝巴打解答 咁即係升左11 就已經安全? 有冇方法check? 如果我升左android 11 再root 左機之後又有冇得改嫁?

唔該你巴打
其實真係好佩服三星用家,大家除咗係專業嘅跪地師,仲個個都係technician,不停幫手測試今個版本有冇送中,有嘅又可以換返件衫做跪地師,真係多才多藝,配服配服
少有技術文
沒完沒了
係咪而家所有機都無晒事啦
𨳒,咁我都唔撚用啦

隔離三星post 班友仲打晒飛機咁
Hi Sony! Bye Samsung!
(希望DNS114 及死唔認錯事件,唔會出現在Sony 啦)
巴打轉咗邊部機?

記得你話唔識coding 點知你越研究越深 下下都要爆開人地新版firmware 嚟研究
iPhone

起碼iPhone次次有bug都有全世界嘅人一齊陪,一日內會有傳媒報導,同埋應該有大把人幫佢做traffic analysis,好難出古惑

唔似Samaung咁,有bug又唔認,次次都只係叫人reset app,patch又要等唔知幾耐,上CS要有心理準備乜都話你壞底板,114DNS已經畀咗一次機會,Smart Octopus係第二次,而家心都淡晒

轉咗iPhone係冇android咁多app,冇android咁好玩咁多嘢可以customize,但用Samsung反而仲似畀人玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞