【震】三星手機系統級每分鐘偷連QQ及百度 三星DNS事件誤導用家?(3)

746 回覆
207 Like 5 Dislike
其實要徹查timing 就要爆開今年甚至往年啲firmware 對比 WifiConectivityMonitor.java 同相關files 呢幾個月嘅改動

GitHub commit 晒呢啲files 入去就可以俾大家睇到code changes
又要等headuck 出手
20/60/20 rule 就描述呢樣嘢
各有2成人盲反盲撐
淨低6成人就搖擺不定

雖然追求100% unanimity 係冇可能,但你諗返大半人都已被影響個心就會平伏
都係嘅
記得上星期四晚開始S20U開始有patch,睇下呢幾日Samsung會唔會rollout qq/baidu/m.hao123.com patch啦...

其實同時間Samaung到而家都仲未出10月security patch
我部台水仲係無更新

係咪即係會推更
下個更新應該拖到fix埋無線充電先出

全系列死晒
唔好跟車太貼,Samsung online chat好大機會只出罐頭回覆
push
佢文字上冇作出會處理既承諾

BTW 巴打諗唔諗轉會
等875嘅機轉
佢再唔改即係迫我轉會
s10+ 用家已經決定轉會iPhone
好明顯係罐頭回復
當初問114DNS都唔見佢咁回
連轉介,同叫人留意更新都冇
「僅稱非常重視客戶的私隱及個人資料的保護。當手機連接Wifi網絡時,DNS 只會傳送網站的IP地址,並不會儲存任何客戶的個人資料,也不會追蹤用戶所瀏覽的網站或收集瀏覽的內容。」
CS學精左,開會後統一口徑,射波去工程部
N20Ultra打算轉Asus算
同QQ, 百度合作
CS 百屌成精/材
可能只係,chatbot,下次你試下只打QQ,百度,佢可能都彈出同樣既野
S10 5G上一個版本冇114, 睇router logs好似唔見有連qq.com
push
完0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞