SUV 7人車

147 回覆
1 Like 7 Dislike
係咪要等到下年5月先收車
我黎緊呢一兩個禮拜先收車
見車價幾抵玩,又係全英國製造,但維修重唔重皮?過保養之後又點?日本車就話大把件是但一間左近車房都識整,但呢類車好似唔係
問過番去做service一次好似要$7000幾我打算去fb問下揸discovery 3/4既車主睇下佢地車房維修保養幾錢 不過我諗都係3年後既事
18,19年已經有留意,唔洗50萬就買到好吸引,雖然今年加咗少少,同埋嗰時問上會仲平過銀行息,不過係唔知維修保養點,問車房朋友又話維修貴畀佢拋疾咗
我都睇左3年終於等到佢facelift 唔洗50萬係因為個陣舊款都賣左幾年平少少散埋d貨 個時facelift前最後個車展賣44萬9 我呢批車送電子錶板我先狗衝落訂不過一句到尾最緊要都係自己鐘意部車 諗維修問題而揀左部自己冇咁鐘意既車 自己都未必揸得開心啦
巴打同道中人 大家都係6/7月個陣落訂喎
竟然唔係wireless不過carplay好死架姐 我都好想快d收到車
起身痾尿喇
我都有問過option呢d問題 不過可能唔係買r-dramatic個sales唔show我地都唔出奇 個陣我問佢都係冇答我 但我最失望既係今次facelift有個clearsight黎到香港竟然奄左睇黎我下個禮拜收車要研究下個CarPlay
咁勇猛未有車牌就出車 果然係任性
btw恭喜巴打考到車牌又出新車換range rover係想換velar?
我6個陣試過試完先落訂架相比glb起圍係有turbo lag入d波起步有1-2秒delay但行順左好靜好去 唔覺唔覺係中上環揸到120比個sales嗌停我口我唔好揸咁快
但巴打我想問入s波架車係咪再爽d turbolag冇咁大?
我又覺得唔會唔好操控 可能d巴打話操控遲鈍可能係個電軚比你既feedback慢呱
連登仔個個月入十萬緊係揸超跑

喂!重九喇
xc90…最後兩個一定要女人
肥都無所謂,但唔可以高
真係貼咁撚on9,sorry囉我冇車架我得17碎咋
Xc90我試過好好坐喎 不過我得172
Btw Cx9尾排都坐到大人
172已經開始頂,尚可接受
所以我咪話一定要女人
賣晒啦,2021車嘅話要加多2萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞