SUV 7人車

147 回覆
1 Like 7 Dislike
下代Sorento好樣咗好多,啱啱個代又肥又鈍
一定係墨西哥
5+2
50 個就GLB 同discovery sport
想慳d 就cx8, tiguan all space

其他唔好諗了
GLS後座都未必夠serena闊落
但人地一架買到佢5架

真係要third row闊落人地唔識買alphard咩

咁都有餐笑
人地就係任性要玩歐洲suv
有時連登仔真係貧窮限制思想
Tiguan Allspace 真係只贏 performance, 最強 turbo

但渣落就知D 用料膠到 重要好多硬膠
你咪繼續屌囉

TopGear HK 講到CX8同級同價錢基本上冇對手,又係萬事得打手
Carwow 次次介紹Mazda 都: Oh~ look at that quality!又係萬事得打手
Scotty 直接話CX5最惦. A Japanese car made in Japan! 呢排仲講曬Mazda 造車史,又係萬事得打手

全世界都係萬事得打手,連燈仔走出香港,唔好活響自己世界啦
Scotty 係咪開鈶收車廠廣告錢?
近排係咁介紹豐田、萬字新車
有睇 comments D人都笑佢收豐田錢
傻鳩講topgear hk就知你廢閪啦仲扮勁
一話萬狗衝撚住出黎認定兩個ac都係你條傻閪
Top Gear 講既係事實,廢咩撚野?

咁你同價位同size SUV搵到邊架做到佢對手?兩架韓國車Santa Fe, Sorento 唔夠4900長,3排已經收左皮,Highlander 又冇入,全部歐洲full size SUV又貴過佢,Tiguan Allspace 又係唔夠長
睇下你幾撚黑人憎話你都廢撚事啲人負皮算
唔夠講,就出「廢」,「黑人憎」,「打手」

十足十 Twitter 果班左膠咁,總次 Trump 就一定係 “lier”, “racist”, “Russian”

我話你知,左膠仲有一招,就係block,快撚D block啦loser
傻鳩
出去十條街加埋都唔見一架馬自達/forester/三菱
反而全部雙田BBA Volks
連登就好似平衡時空咁
有時都唔知連登班係真打手定高級黑
留意呢兩個萬狗打手,一個雙田氣袋傻鳩,一個G足者咩樂兩條傻鳩車都未必有最叻上網搵料扮專家
大家貼吓牌簿貼吓NCD丫
GLB 入面內籠用料膠到爆
屋企人炒車問問題答你就Thx巴打,講吓車就萬狗

至少我買第一部萬事得時仲未係宏益。我揸咗5年VW,我嚟緊真金白銀換返萬事得
好呀,貼啦柒頭
同GLA&GLC
都係差唔多膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞