[男人的浪漫] (27) Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得

913 回覆
8 Like 8 Dislike
8.3唔啱價?
係啊,因為我諗住做後備機粗用,間唔中要影下相咁,又唔想買大陸機
但係用緊5系覺得性能太弱先諗住上6/7系
等下囉
年尾睇下佢有冇出7.3
咁睇你肯唔肯等,講真8.3唔貴,唔係大部得滯我都會諗下換
Nokia 8.3 5G 試玩報告、詳細相機介紹
https://wp.me/p91Q8a-3bw
"系統穩定性則大致理想,目前只試過兩次無故重新開機的情況,未知原因為何"

我部LG V10都會,可能幾個月一次,開相機時大D機會,但係我部機接近5年

Anyway,8.3太重太長,不考慮

原來hmd而家已經無晒evenwell
好耐之前4.2嗰陣咪講咗囉
有冇人覺得7.2 個聽筒 好細聲
係室內,靜靜地就冇問題,但一到室外,行街個時就勁細聲,
次次講電話都聽唔到人地講咩,好sad
我係8.1爆mon嗰個,最近忙仲未諗點搞,用住爆mon先
8.3過多一個月有冇機$3500樓下,$3500好似仲可以接受
睇佢銷情囉
差咪肯跌
一個月之內要3.5k樓下大貪咗啲
而家細鋪企硬38xx-39xx
部7plus差電位鬆咗 唔係好差到電 過左保 可以去邊度搞搞佢
可以去電話鋪,買過部
有無師兄近排換過電? 部8.1粒電脹脹地想換
係咪得旺角銀城有得換?可唔可以即日拎得返?
有排係3.5mm耳機插口問題(插earphone就無聲,一拔出尼(suppose youtube片會停)佢就出返聲
我之前去SSP整咗四舊水
衛訊
Nokia機用唔用到八達通SIM?
部8.1用一年差電位鬆左差唔到電
拎去整完半年宜家又鬆過
有冇人試過 邊間維修手勢好定死症黎
有冇買咗8.3嘅巴打可以影一影部機嘅鏡頭畀我睇下?
今日撞咗下驚撞歪
其實而家nokia機襟唔襟用
想搵部襟啲既機用三四年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞