[男人的浪漫] (27) Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得

911 回覆
8 Like 8 Dislike
唔覺有,同埋小弟好小玩藍芽
只可以同你講呢個價既5.4 無需考慮,你唔會後悔出呢部機
個人建議男女都好照出紫色,紫色好靚
發覺用緊果部8.1 d電開始廢廢地
其實有無得上行換下
唔洗咁複習,就算WiFi嘅5GHz 802.11ac 你地係極小機會比你用盡全速
因為訊號根本唔理想,反而好睇你部野會唔會死機
真心求穩>高速
5.4 大部分我都夠
唯一我係想要aptx HD,我自己有用到
家用5G穩定過2.4喎
我個邊3部牆,5g完全係得1格訊號
用反舊訊號先叫連到網
家人己經屌晒西,唔係穩定,係個5g即頭連唔能7到
咁多牆梗係啦

拉綫加mesh 啦
牆好厚?
5G穿牆係弱D
買個靚少少既router應該搞得掂

我屋企舊電子野用2.4干擾到傻
同埋你加返ghz 啦
5g 同5ghz 好易混淆
sorry sir
我隻true wireless用唔到都未換走部8仔,咁都冇而耐性?
應該成個post得你係EQ大師
802.11 ac 都係高級嘢?咪撚搞笑啦 而家2021年喇
佢自己啲思路都好撚閪混亂
講講吓802.11ac又講到去mobile network嘅infrastructure
屌啦
過咗router就落landline㗎啦拉埋cellular network出嚟講仲乜鳩呀
好想買x71 黎玩
https://wp.me/p91Q8a-3CI

Juho Sarvikas 分享 HMD Global 最新發展方向
5.3 2月patch
https://wp.me/p91Q8a-3CC

Nokia C1 突然上市,行Android Go
見E字鋪網頁3.4有4/64版,知唔知水貨用唔用到volte??
點解係都唔入c3行貨㗎

永遠懷念Nokia Lumia
我部920 已經長眠
冇拎出嚟用嘅動力了
nokia揀同Microsoft合作係想與眾不同
可惜Microsoft冇心做好WP
我諗唔係為左出眾
我覺得係佢後起步 諗住WP 可以keep 住一班穩定嘅客源就算
可惜WP 直接收皮 撐都唔撐
同埋我覺得要做嘅話係可以做到WP 寄生入 android到嘅
佢哋2間合作都搞左唔少技術出嚟
真.Pureview有機會喺surface duo 2復活
專利喺MS度、人又喺MS度

Nokia 著名 PureView超取樣技術共同推動者加入微軟 Surface 團隊 將強化未來 Surface Duo 成像表現
https://www.cool3c.com/article/160146
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞