[男人的浪漫] (27) Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得

911 回覆
8 Like 8 Dislike
Nokia 推出冷氣機?變頻雙旋轉壓縮機,只賣3000蚊??

說起 Nokia 大家的第一印象就是手機,而近年來 Nokia 手機似乎並沒有什麼新的亮點,一直處於不溫不火的狀態,主打中低階市場。而 Nokia 也在不斷尋求新的突破以及尋找新的市場,目前 Nokia 已經「跨界」進入其他電子產品領域,已有智能電視以及筆記型電腦等產品推出。而近日有消息傳出 Nokia 冷氣要來了。

https://hk.finance.yahoo.com/news/nokia-%E6%8E%A8%E5%87%BA%E5%86%B7%E6%B0%A3%E6%A9%9F-%E8%AE%8A%E9%A0%BB%E9%9B%99%E6%97%8B%E8%BD%89%E5%A3%93%E7%B8%AE%E6%A9%9F-%E5%8F%AA%E8%B3%A33000%E8%9A%8A-140431705.html

新電話又唔快啲出 走去整冷氣
幾吸引
可惜香港應該唔會入貨
老實講 佢耐d出唔緊要 最緊要唔好出垃圾
都唔關HMD事
見到啲19貼牌product就燥底
等唔切可能轉會1+....
https://wp.me/p91Q8a-3kT

Nokia 手機回顧(下)
今年四部4G feature phones,全部支援VOLTE,兩部KaiOS機轉用四核心CPU
1+有邊個手機好用?
等9睇下點,再唔係就等小米11pro
https://wp.me/p91Q8a-3pp

Nokia 2.4 紫色版本開箱
8.3相機app突然不停彈app,尋日都冇事,請問可以點解決?
最近冇時間睇新聞
7.3有冇聲氣唧?
無呀,Nokia又走數啦!
哼!
新一年都到
乜春都冇
Happy New Year guys!

Stay safe!

Nokia 5.4 應該好快有
HMD:我走數走左兩年,吹咩

新bug嚟
等更新
真係得
用緊的8110都有bugs
係咪專登的?
marketing班友仔炒哂?
唔同os未必關事
等緊9.3

死忠

用緊9
勸你唔好咁大期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞