[男人的浪漫] (27) Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得

913 回覆
8 Like 8 Dislike
係咪部機太重無人買
好大機會係
unlock screen/開cam/開setting....要load幾秒個D
關機型撞android10事 見其他model都有人屌
隻ROM有RAM leak?
咩model出事?
原來我柒左,之前有出11 Support list
Nokia 8.3 5G (2020年第四季至2021年第一季)
Nokia 5.3 (2020年第四季至2021年第一季)
Nokia 8.1 (2020年第四季至2021年第一季)
Nokia 2.2 (2020年第四季至2021年第一季)
Nokia 1.3 (2021年第一季)
Nokia 2.3 (2021年第一季)
Nokia 2.4 (2021年第一季)
Nokia 3.4 (2021年第一季)
Nokia 4.2 (2021年第一季)
Nokia 3.2 (2021年第一季至第二季)
Nokia 6.2 (2021年第一季至第二季)
Nokia 7.2 (2021年第一季至第二季)
Nokia 1 Plus (2021年第二季)
Nokia 9 Pureview (2021年第二季)
等佢跌到3千頭先入手
我當初有考慮過佢
但係試完實機之後都係收咗部S10
希望出年部865旗艦靚啲
收S10不如收S20....多幾百
二手
https://wp.me/p91Q8a-3nZ

Nokia C1 Plus 推出,全球上市
如果5吋以下就好

Zeiss已放棄HMD
咩事
https://wp.me/p91Q8a-3o4

HMD今日推出Nokia 5.4

Snapdragon 662
4800萬像素相機
影院攝錄效果
10W充電
720p mon確定
重要加價真係收得工
雖然鏡頭有驚喜
662係咪差過665?
https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-665-vs-qualcomm-snapdragon-662

差好少差唔多係=咁滯
不過TDP上咗去9W我驚變暖爐
9W
呢部咩型號
唔似N記
佢又巨型又重
搵鬼買咯
VIVO 支那 X60
係咪華為?
差幾百咁少咋咩?
zeiss都唔鳩等hmd
佢年年咁拖,zeiss同佢合作真係新技術都變二手技術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞