[男人的浪漫] (27) Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得

911 回覆
8 Like 8 Dislike
咩料嚟
吹到有sirocco
名既野就是旦啦
有無人用緊3.4 好似慢到仆街咁
snapdragon 460 呀

nokia 一向鐘意用比同級再低兩grade 既cpu
如果睇片同間唔中打機可考慮5.3?
epc有人講粒460追到660
而家變咗衰喺3GB ram
3GB ram真係中伏 無諗過新機都LAG成咁
有無咩方法boost佢
買左幾錢?
點樣LAG法??
試咗factory reset+double wipe未
新機喎大佬唔洗下嘛
有用咩
6.3幾時出呀
seriously, nokia 8 以下既tier 全部都唔好買
由第一部6 開始已經係咁
一係用慢一代既cpu, 一係就cut ram

二千五以下既機買samsung 水機好過
我都想知
今日係百記買左5.3, 仲有野送

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-winter/broadway/offers/

Nokia 5.3 + Thecoopidea
CP-TW03
Nokia 5.3 Android One智能手機連Thecoopidea CARGO真無線藍牙耳機
優惠價: 港幣1,498元 (港幣2,297元)
一定要有HSBC信用卡?
另外想問nokia 5.3 開飛行模式時可唔可以連wifi
對,要hsbc卡先有野送

飛行模式不能連wifi
星期日諗住出去買5.3
但飛行模式連唔到Wifi係一個大問題,我再考慮下先,謝謝
唔好意思

原來係可以的
剛才試係開左wifi先開飛行模式,全部off 哂
但再連wifi就連到網
要HSBC
可以
原來可以,咁我星期日出動,thx
唔駛買夠6000?
唔駛
其實snapdragon d u係點分
岩岩睇完
分2,4,6,7,8系,即係第一個digit,係分grade
但第2個digit又唔係分generation
即係630係可以勁過652
搞乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞