[男人的浪漫] (27) Nokia Connecting People 白卡任何淫與狗不得

911 回覆
8 Like 8 Dislike

經典機皇

Nokia 8110

Nokia 3310

旗艦機
Nokia 9 Pureview

Nokia 8 Sirocco

中中階旗艦
Nokia 8.1 (已上Pie)

Nokia 8.3 5G

出事機皇
Nokia 7 Plus (上Pie,慘過落地獄)

中中階機
Nokia 7.1 (已上Pie)

中階機
Nokia 6.1 plus (已上Pie)

Nokia 6.1/ Nokia 6 2018 (已上Pie)

低階機

Nokia 5.1 plus (已上Pie)

Nokia 4.2

低低階機

Nokia 3.1 Plus (已上Pie)

幫開post
個頭PO要UPDATE下先得
我部8 .1爆左mon,想問返nokia有咩好推介?
預二千五左右
你呢個價得返7.2揀
其實不如唔要頭PO算我哋又唔係賣機
咁7.2係唔係廢過8.1?買新機降grade好似好衰咁
(利申勿屌留錢出iphone12,一向雙修開,小左部機好似唔自在咁

但你得$2500冇其他選擇
加幾多先upgrade到?而家比較好係得8.3 5G
而家新嘅性能又好過8.1嘅只係得8.3同9 pureview
兩部都至少三千尾(8.3好似話有水貨$3200?)
應該冇符合你要求嘅機
爭幾百就買行貨啦
其實我都係講吓
講真要加咁多我都唔建議佢買8.3(反正佢都係用iPhone做主機)
咁知唔知換mon幾錢
今年仲有冇新機發表,點解好似慢左出新機?9好似都幾年啦?
你要上TSO問
不過要預多$200檢查費
雙修開!iphone粒電就死,今年都迫住要換12!
本來nokia8.1無事無幹最小可以玩多年,點知前幾日跌爆左mon##f
An機我唔想用三叔,親生仔又貴,好似得nokia比教岩我心水,但又無新機出
你可以問下其他人整mon要幾錢
反正8字頭9字頭嘅機應該都三千中起跳
想知7plus發生過咩事
利申:一直用緊都唔錯
更新後勁多bug
資料誤傳返中国
9.3幾時出啊
出年啩
9月底, 我喺上環見到一個女人攞住疑似呢部機試影(顏色、鏡頭一樣, 隻手遮住咗個牌子)

唔知係唔係9.3, 定係我見到未來人?
1020?
1020機身比較短,我見嗰部機身長啲
新POST留名
爆MON無記錯係450 過左保要收檢查200
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞