[ubi預告好好J]刺客信條3維京傳說最新預告

72 回覆
1 Like 5 Dislike
上集原價買,好撚後悔,唔係唔好玩,後期連DLC版仲平過我正價嘅基本版
聽講今次好似潛行要素反而會係強化咗,但懷疑好多海戰
間唔中就可以

重複性太高就會厭煩

好似奧德賽DLC我都玩唔曬

D劇情又悶,係咁玩無雙,玩得多都厭
我黃金版好似半價買都好後悔

早知淨係買本體算
呢個係open world game通病
大多數玩到後期都會有d乏味
由期個d重覆性好高既game
ubi就係好例子
UBI就係出名悶

遊戲時間太長,屌佢個神教系統真係痴撚線

殺曬班仆街要曬勁多時間,又唔覺有趣

好似starwar咁,又係拎光劍鳩劈

但爽快感差天共地,除左要解迷係煩D之外

成隻GAME幾乎完美
刺客信條越整越唔刺客
由佢改版 origin開始就無乜興趣

玩watchdogs好過
唔知條現代線會點發展, 上集奧德賽條現代線好WFC FEEL
俾CDPR見到有人將ubi嘅game同cyberpunk2077比較一定好唔開心
好似好正
遲買平幾舊

呢隻要特價等到復活節都未必有
RPG驚黎講唔錯
不過完全同刺客無關
60% off先諗
Odyssey好似半年都冇就半價
11月先出.你預聖誕唔會咁快有特價啦

最早都要復活
作為大英帝國子民, 點會玩維京人
小說出咗未, 應該玩男定女?
New Dawn出唔夠30日即半價
雖然唔同Game 不過都係UBI...
係兄弟會先岩
4月買既Odyssey打到依家都未爆機十月又出watch dog, 十一月又出assassin’s, call of duty 同 cyberpunk,太多game想玩
利申:眼闊肚窄,巫師3都未打爆機
埃及都好玩, 重有旅遊MODE.
但玩完就冇再玩奧德賽, 唔想玩差唔多玩法.
維京人反而有興趣. 好似好少有呢種題材.
奧德賽個主角太無敵
兩隻都玩到一半
出STEAM 30% OFF 先會考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞