[錶之智能場場精綵] 十月十八日沙田十場混合暨日本秋華賞賽日討論區I

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Mishriff
場場賭q中一隻 屌你老母
未declaration喎

BTW 馬報通常會放咗佢哋用開嘅騎師係Cards到
Champions Day: David Egan disappointed but respects decision to hand Mishriff ride to Frankie Dettori 衣單?
又話搵egan又轉
如果係堅料嘅,Frankie又搶馬騎

English King之後又一單
圖理哥睺住呢匹馬就一早知
Prince Faisal唔信自己嘅retained jockey
咁不如唔好請啦
何良今晚幾勁
佢自己講左喇喎Egan said: “Frankie will be on Mishriff this weekend.
正,歐洲班正義撚準備出征屌柒佢未

上次English King嗰鑊已經搞到世界大戰
一早知佢想要Mishriff帥權啦
之前個訪問都睇得出
只係冇預到Prince Faisal會飛起自己嘅retained jockey
自己之前講過嘅 一日David騎唔返Mishriff
屌柒騎練主
笑咗,不如唔好請主帥啦

Ballydole依家都唔會特登有老豆唔用搵外人啦
歐洲雷西你估個朵流
放心
Lord North仲係杜俊誠度
屌你老母戴圖理
屌你老母高仕登
屌你老母馬主
搶唔到mishriff就搶lord north架啦
請人做主帥 然後唔畀佢騎自己最好嗰匹馬
咁唔信自己主帥 咪炒咗佢囉
都唔知請嚟做乜
不如以後擺馬係Clarehaven嘅馬主都同意佢哋嘅第一主帥係Frankie啦
BEAR FORCE ONE (GB) 熊軍一號 (英)
唔通預佢會甘心做座上客咩
馬房大佬
搶得走有主帥嘅Mishriff
Roaring Lion
原來連kameko都唔跑
直接頒獎比pp算啦
好彩誠仔嗰年醒醒定定
冇傷冇停賽 同獅子贏鬼晒啲G1
變化地 + 一匹贏到大爛地G1嘅不敗馬
係會嚇走好多對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞