專為全港知名日語達人Kiri老師粉絲而設既くたばれ教室上線啦

584 回覆
48 Like 14 Dislike
定係好似上次辦館買米酒又唔肯開鋪頭名咁為求賺hit rate出賣粉絲?
其實我諗好多人羨慕佢
咁樣既人格有咁多鐵粉

係唔係做十次仆街派一次糧呢招有效?
唔夠佢咁仆街,學唔到架喇

好似佢下個月1號有個talk,有冇人報左名參加?

朋友幫佢計過,計場地收$45/人x3個小時=$135
Kiri夠膽每人收$300,但佢只係講一個鐘,即係一個人賺$165,好似有26個人報名=$165 x26成$4290

真係發過豬頭

要是名單上有人想退出請告知我會退錢,但由於一早已經付錢給場地留位現在只是延期,最好找人取替不要退出。

本人不打算叫雪上加霜的場地退款,所以如果大家要求退錢那份損失會是由我填補的。
已經兩日無更新
612就黎冇錢啦
https://lih.kg/2257791
Teri
唔知同學Hikari Leung依家有咩感想
係日資老師前係咁話人老作誹謗然後就潛咗水了⋯
呢個Hikari Leung希望佢有上連登啦

佢好柒呀
你好衰
但佢的確係好撚柒呀
睇Hikari Leung 啲相應該只係無知中年IT肥佬一個

題外話
睇嚟Kiri個名係日本著物圈都臭臭地喎
佢入既任何圈都好難香
求詳啊
幫緊你 幫緊你

Keyword

High tea club
着物
日本語
血漬
抄襲
無禮
失禮
盜撮

講明先我無指邊個架
問下另一個fd先

BTW有冇人睇過狐狸新娘相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞