The boys Season 2 (2)

115 回覆
8 Like 3 Dislike
我唔會再信佢哋講嘅嘢.... 又話black noir會係全集最強乜乜乜
同意,我覺得更加貼切嘅形容係,佢唔係惡,而係完全無「善」嘅概念,所以由細到大都對草菅人命毫無感覺(攬爆nanny),但對住個仔,又trigger少少佢嘅善良一面(雖然都係自私)
Darth vader出唔到原力閃電都係因為驚漏電

Stormfront 點算
睇佢講咁多shit個肺應該仲用得,無呼吸裝置應該唔驚漏電掛
Maeve,Deep同A Train 邊估到會發展成咁
Homelander 唔係善惡咁二元
係扭曲咗人格嘅變態
因為缺乏咗童年嘅家庭生活變相唔識表達自己
佢嘅愛僅限擁有
唔會容許任何佢重視嘅人或事唔係佢控制

你可以當佢只係一個有超級能力嘅細佬
但無人可以管束到佢同教導佢
有冇人知點解d宣傳從來唔見Queen Maeve
低調掛 個演員連ig都冇
冇ig唔出奇,外國好多明星都冇玩soical media
不過宣傳都唔出,拍完好似冇左影咁又好似太誇張
睇過篇新聞話佢低調,咁耐以黎我都係睇過佢一次宣傳,仲要都念左陣邊個黎
House of Cards已經有留意佢
幾正
所以點解Ryan同佢完全唔同
有阿媽既照顧下成長
學識到咩叫做愛
完全同homelander 做成對比
This television series has fallen below my expectation. It hasn't fulfilled my expectation. Even my friends Eleanor and Shirley said this TV program has failed to satisfied their expectations.

Deep 真係好能好笑
想問大家除左amazon可以點睇
唔係仲有5個?護國,梅芙,星光,黑俠,膠鐵
第二季我覺得比1差
法庭爆頭個度太過賣弄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞