十月免費game - vampyr

58 回覆
6 Like 14 Dislike
前幾日都爆咗,玩咗2次
第一次係做好人,咩都好人mod。玩得好辛苦,lv追唔到。最後好結局
第2次,npc殺得就殺。好爽,但太早殺晒搞到通街都係敵人。最後壞結局
呢隻game係中文?
ps4版得英,pc得簡中
少有
而家中文版通常係PS4有,PC冇
即係psplus送係廢既
玩緊, 去到第三CHAPTER
仲未係好敢放膽殺NPC

唔好睇埋嗰D 濕鳩評分
呢隻唔係大路嘢, 唔係AAA嘢, 又唔係好復古風嗰D INDIE嘢
評分一定低, 但另類得黎玩得過

睇你地自己鐘唔鐘意睇故仔
打鬥唔好玩, 好生硬
但故事+氣氛唔錯, 對白有D 都幾DARK
鐘意睇故仔既玩得過
鐘意打打殺殺既呢隻唔啱你
醫院個boss已經打唔贏

利申: 好鬼
佢特別在d np金唔係路人, 每個都有佢既內容
有唔同既方法去過d任務, 同埋係少有既吸血鬼題材
岩岩開始玩
都幾得意
但d文件d字好細
如果唔係成日drop fps同埋太多loading
隻game其實唔差
前期難玩啲
但升完武器同技之後
後期已經可以無雙
真係玩故事,玩多幾集就開始融入到個城,好似每個人都有故事
係,每個人都有故事,有d看似仆街仔,諗住殺,點知傾多兩傾仆街係為勢所迫,殺唔落。
除左對話無得skip同打鬥之外
我見其他版好似有得加快對話 因為佢地講野有啲慢
玩到第3章都OK 啲角色都有掙扎矛盾位
一開頭我都係做好鬼
我係用雙手棍
咪3野,爪,吸血前咪多野先吸血,定身再咪一野。佢就開始食藥。之後就閃閃閃,等佢自己沖黎
https://youtu.be/oVKm5P2kop4

最後十分鐘打醫院boss,用鋸吸血,終於打贏
另一個賽車驚好似好玩啲
車game唔岩玩
https://youtu.be/UQEJDHKgUCE

萬聖節做吸血鬼
玩左一陣,覺得冇乜feel又暈暈地,del左
太耐之前爆, 無咩印象邊個位無提示
E家d人係咪要自動導航咁先玩到驚?
自己搵下都係樂趣黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞