[突發]攬炒巴最新動態

497 回覆
239 Like 1271 Dislike
你係咪唔記得咗係你先開口話我收錢
要不是攬炒巴,你會有飯食?有水飲? 病左有藥食? 食屎啦
係邊個開po係咁追住問啲錢去咗邊?
但係又唔問揸數嗰個
點解?
你講完有support我咪信
但佢咁樣自己批自己,個個管理委員會由咩人組成?幾多個人?

佢盤數咁樣係咁而list出來唔係叫做公開盤數呀,佢大可以求其開個“政策倡議”item,請攬炒巴做顧問,費用一球港紙,就可以“洗“晒D經費了

唔信佢唔係因為我唔想信,係因為佢真係冇公開盤數

不過你都係叫我有問題同返SWHK講架啦呵?
收皮啦你,繼續捐錢幫你個攬炒系供樓叫雞啦 死弱智死返去你老母個臭系度啦
光條撚咩 傻仔
比人呃撚左啦
面對現在啦
學支蜂日日五星酒店爆房 再send幾個email咁 囉
三千萬wo 唔係點用?
遊說深圳聰 當做左野?
唔好覆個班玩人身攻擊你或者又屈收錢個D低級討論住
我剩係想同你理性討論究竟點解你會覺得SWHK係可信,可信佢會將D錢用得其所,真係推動緊個運動而唔係飽中私囊?
CCTOYS:你直接問swhk
我問港共:點樣確保支共唔會濫用逃犯條例?
港共:你問支共啦,佢地會有委員會自律自己看住自己
點解lihkg突然有班咁正常既會然
用下腦啦傻䦨 人地倫敦金黎
一定係
所有相反意見既必然係五毛PR分化黑警可以block
拉,扑,分化,五毛
睇過好多次
設立財務管理委會員
自己設立,正路咁意譯即係揾返自家人做啦
定出糧請audit 黎睇數?
又要問swhk?
cctoy多正評就係革命精英
波台多正評就係五毛

你哋咪係共產黨,所有唔啱聽一律打成反革命分子
果條so-called audit冇牌架wo 睇過哂啦
覆下我可以嗎?
真理性討論
絕不玩低級人身攻擊
你叫人點覆 仲唔即刻笠水咩
點解無咗熱門??
我已經block晒呢個post所有人,單機連登真係正
冇所謂的,想真理性討論,若果佢承認其實根本冇方法去監管SWHK,其實我唔會再追問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞