[突發]攬炒巴最新動態

497 回覆
239 Like 1271 Dislike
波台狗唔出奇
慳返移民費 再袋3千萬 你都咪話唔fat fat
唔知捐既錢包唔包埋買數錢機
賺咁多唔知點洗
Up幾句野就有傻仔落搭
無資金做唔到野
有3000萬又唔見做到乜野
兩個齊齊分喳 傻䦨
兒燈仔扮睇唔到
佢呢d叫外交戰
冇良心 要呃港豬錢 真係唔難
起我底 數哂攬炒巴衰咩
但港豬
秒到佢縮落地核
叫下雞 屌下lunch哥咪又一日

手足? 關我撚事咩 成3千幾萬係褲袋 仲同你癲
外交戰唔需要資金去搭飛機 搭車 住酒店?
唔需要資金 去搵人又去登報紙? 仲有佢地資金既流動去向都有report 寫晒出泥。
唔搵外國議員傾 唔通同你老母傾呀?你老母有冇咁大權力呀?!
同埋報告上面寫佢地做過既野你有冇睇?你咁叻 你試下冇錢咁去做lor。

都係講個信字姐。我信佢多過你lor
你有列晒事實理據證明抵比人block
咁深既野CC台手足唔會明
5星酒店 住十年都夠啦
要3千萬?

搵外國議員,email就得
要俾錢?

搭飛機
歐洲一程200-2000
洗3千萬?

登報最多咪200萬濕濕腳
事實係一個手足都救唔到
自己就同shk分錢
倫敦金攬炒
一句「外國議員」講到好似咩大人物咁
人講你就信

用佢張所謂功績表黎講 有提個叫Bob seely既UK MP
但係Bob Seely係英國下議院650個其中一個咋
仲要長期坐冷板凳係個唔重要既committee
睇返佢議會發言 提香港都係得七月果一次咁大把
圍繞China既討論佢好似隱形人咁講得果幾句 自己睇啦
https://hansard.parliament.uk/Commons/2020-07-20/debates/E0E37EC2-FB95-4FA6-86A7-76F82D2118C3/details#contribution-728A624B-AFF7-4467-B85E-A5116AED44C2

再討論國安法
Bob Seely (Isle of Wight) (Con) [V]
I thank the Foreign Secretary and the Home Secretary for their very welcome support for BNOs. Does the Foreign Secretary agree that this dreadful law is proof that China has changed? I hope he sees the clear agreement in the House that we need a new strategic approach to this communist dictatorship, not just the naive hope that China will change into what we want it to be. We were slow to prepare for the new authoritarianism in Russia and now in China. Will he take the feelings and sentiments that he has heard today from the House on Huawei and other issues onboard?
屌你老母 人地講到明係strategic approach戰略考慮呀
同攬炒巴又有乜撚關係
議案又無提過 visit完無下文
人地都討論Russia 維吾爾問題添 又係攬炒巴功績?
点解
拎3000萬搵議員傾
唔撚講以為係要封利是見領導
見mp 要成3千萬
上訪支那貪污咩 on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞