岩岩check到中鼻竇癌(你問我答)#2

1001 回覆
1041 Like 459 Dislike
絲打你每個回覆都大大段好有心多謝你
好想同你交換俾條命你
Vietnam 唔使隔離14日,你真係去想行開下抖下可以考慮。
我唔識安慰你同幫你選擇,希望你搵到自己最舒服方法。祝你樣樣順利,不痛不癢!
上個post有講,一年多流眼水,最近朋友話佢知個nose歪咗,所以去check先發現。

有錯請指證!
慢慢試吓不過好難
今日去QE抽组織由早上九点等到4点話今日做吳倒、要再排過期到22号、激死、佢話前面做手術的人時間奈左無辦法,真係冇辦法、任人鱼肉……
你同樓主都要
公立,無計
試左生酮先
會舒服啲又有效

食少碳水化合物應該比起眾多癌症療程易同平勁多,又舒服最少後遺症,我斷我研究米路都係咁話
你又話唔想切眼,你再拖耐啲就要,一陣上埋腦你就慘,唔係嚇你,因為咁近真係易去果度多啲

早試就早啲知成唔成功
點解都未試,就咁快話佢難做呢
食少啲啲野真係咁難?比終身毁容同冇左隻眼之餘仲好大機會唔斷尾再擴散難?

唔成功起碼你都試左,無悔
一陣你冇試但其實堅會救你一命
你就揼春

總之癌症愈早搞愈好
遲左佢地好頑固

你唔一定要係用我個方法既
但我會樣樣都去搵資料了解,合理既就去試
積極啲唔好推推搪搪!
癌症係好痛苦既病,你仲後生,肯早打會易贏好多,唔好俾佢發大呀!
(好似我仲緊張過你咁唔好介意
加油呀!
其實我都唔知點分邊D有碳水化合物
依家淨係開始唔食糖既野
今日生食左少少蒜,我開始覺得樓上有個巴打個朋友勁
可以keep住食我食少少已經好難頂,想嘔
絲打,想問如果照pet ct大約幾錢?
因為qe無建議我去照,但我又想照埋
如果價錢ok,我想去照埋
講真有冇人聽過綠茶,薯仔,洋蔥 食太多會殺哂身體腸內所有細菌 包括好菌壞菌
但食蒜頭食得多就會啦早半年幾前先有單日本新聞講個女仔去食拉麵勁加蒜頭食到去醫院
再加埋蒜頭既種種表現、我依家每日都打碎一片放十五分鐘再沖水飲
反正又冇壞點解唔玩下
之前阿媽肺積水住院都係拖黎拖去先抽到
今日入院費會唔會退返俾你?
薯仔、麵粉類、粉麵飯都係碳水化合物
當自己係韓國人
咁其實好似無野可以食咁..............
師兄睇下20:44
好想知酮體係味真會升得咁勁
https://youtu.be/q8t7Vr7a4S0
你ig dm個報告我睇下得唔得??
我都買左蒜頭,可以試下既
但今日個少少已經好難頂
其實仲聽人講有癌症唔好食雞
唔知各位巴絲點睇

睇你信唔信另類療法
食下魚、牛、豬、羊
如果煮熟左係咪冇用?
你唔係有朋友份報告咩?
Google is always around!
但蛋白質同脂肪都會製造glucose㗎啦
淨係斷食糖同carbohydrate可以完全阻住glucose嘅生產咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞