岩岩check到中鼻竇癌(你問我答)#2

1001 回覆
1040 Like 459 Dislike
我照C.T都係2100元,M K要4千幾,又不用打顯影濟。照个頭
私家問過最底消費20萬以上,跟美都不知幾多。公家如果嚴重都快、不過驗野就慢左啲要排。我當年過腎見倒醫生一個星期就幫我做手術、7CM大、冇乜野驗。
係,勁貴
波叔你真係62歲?
62歲上連登咁有活力
真係Matt Leung 咁
哭𠹌左果個
8月美照一次CT、九月美又一次C.T、下星期三又照電子掃描、咁多輻射都吳知怕吳怕,呢排走來走去真係根皮歷盡,下星期一抽组織又要留院一晚、星期二又見外科醫生、星期三又見腫瘤科醫生、真係為左個病……辛苦
加油我與你同行
我都為左個病抽左好多次骨髓、打升白血球針又骨痛,唔痛既話 有冇幅射呢啲已經理唔到咁多
醫cancer本身就一大堆後遺症同副作用

辛苦大家啦
癌証真係吳過五年都吳安全、我3年幾又來。年纪大、真係好難支持,你地後生真幸福、MK真係好可惜、痛心。
好多錯別字 sorry職業病
我媽同你差不多
乜科都要見啦
最緊要珍惜同仔女老婆的每一日
後生有後生的愁
你唔知啫
上天要你病要你死
幾多歲都得
有d人100歲唔死都唔一定幸福
係、老婆担心到食吳倒、睡吳倒、唉三年前一次、現在又係咁、唉……
所以我覺得我活得好精彩
手術後既負擔太大,我唔想幾年時間訓係到,每日飲健康奶
食白粥,菜
就算住院無問題,營養補品呢D全部都係錢
坦白講要我2年無得打邊爐,食壽司
呢個我已經無左人生意義
請問咩野引致病變
呢個問題醫生都答唔到
係呀,呢排都好頭痛
希望仲有幾個月探索下呢個世界啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞