[月事] 1人n個AN機必裝既APP

320 回覆
37 Like 9 Dislike
Sopcast
block this要長期連住vpn

有機會受監控

how about dns66?

唔ROOT機
基本所有AD BLOCKER 都係用連VPN 既方式
將你D TRAFFIC 射去佢地個VPN SERVER度做FILTERING
所謂唔係BLACKLIST 既 TRAFFIC先射返去你部機度咁

所以重點就變成中間個VPN SERVER信唔信得過

都係得個信字 程式上opensource 應該ok既

coding 反而無問題,最大問題係佢個 VPN SERVER
你D TRAFFIC 上到去會點無人知
又或者佢個SERVER易唔易ATTACK

所以勸下大家要用電話 LOGIN D 重要野
都係熄一熄好D。

一睇到係用vpn block
都係咪搞,寧願o禁下x算

爬文啦 柒頭

屌你老母柒下柒下人云亦云

佢呢隻係比non root都用到
未root 既機改唔到host 所以blcok唔到廣告
所以要靠改DNS過濾廣告

講到尾又係要連去人地度,又係上每個網都要比野人,人地先做到野

屌完都唔醒小小去爬文 真係唔知有咩好講
自己死翻去第8頁睇翻啦 柒頭
想問下有冇邊個睇cloud/NAS相既APP推薦
load得快過google drive同one drive自己既APP就夠
用500m wifi開H漫都要睇幾秒格仔真係屌出聲
App Lock,當開一個APP,例如whatsapp,會彈咗個error dialog出黎,要用gesture先開到,所以普通人係唔會知點開App
一次過做齊匯率同單位轉換既計數機。

可以代替垃圾九巴睇巴士預報既出行APP

可以係沒複制功能既APP做到複制並搜尋既APP

唯一支援CHROME 插件既ANDROID瀏覽器

巴打,你用大陸App實屌你㗎,不過你部機嘅字型好正,嗰Font係咩?
有冇睇日本電視台嘅app
有無聽歌用既apps

同求好用聽歌apps呀
有無聽歌用既apps

同求好用聽歌apps呀

poweramp
jetaudio
有冇app可以整到個lockscreen notification好似iphone咁
即係例如你有幾個wtsapp message 佢可以一個message一個banner
而家android default果個show法係group埋一齊
搞到次次想睇都要禁開先睇到講咩
冇得好似iphone咁一次過睇n個messages
有冇app可以整到個lockscreen notification好似iphone咁
即係例如你有幾個wtsapp message 佢可以一個message一個banner
而家android default果個show法係group埋一齊

好耐以前用過 唔知仲work唔work
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.floatify
一次過做齊匯率同單位轉換既計數機。

可以代替垃圾九巴睇巴士預報既出行APP

可以係沒複制功能既APP做到複制並搜尋既APP

唯一支援CHROME 插件既ANDROID瀏覽器

巴打,你用大陸App實屌你㗎,不過你部機嘅字型好正,嗰Font係咩?

英文應該係bauhaus

好耐以前用過 唔知仲work唔work
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.floatify

唔該晒
岩岩試左一陣好似有d似
但又唔係完全iphone果隻咁
好過冇
Setting
懂的人自然會懂
pokeguilde,坐地鐵快兩分鐘到目的地

唔知做乜 近排係咁crash
Adaway係咪block廣告最好?
有冇睇日本電視台嘅app

有,不過要比年費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞