[陰謀論]"This man" 最近5年下來全球已經有4000多人表示夢過他

329 回覆
21 Like 616 Dislike
咁都好驚
一個話驚就個個都驚 on99

成班小學雞 一張普通黑白相, 又唔係死屍
都唔知驚乜春
上次另一個恐怖post 有人貼張凶手相, 又有堆小學雞block黎block去

仲要係個兇手細路女普普通通咁影既相,唔知仲以為張相有咩恐怖位我get唔到

真係戥樓主慘
佢擺明想搵人傾下平行時空之類嘅野都畀班戲劇撚騎劫
痴線 加返個慎入都冇咁嬲
貼link唔得既?我而家睇完就真係驚今晚會見到喇屌

你同babycondom啲垃圾女人有咩分別少少嘢記要人加慎入
咁都好驚

驚都算仲要講出黎柒仲屌番人轉頭
寫到明陰謀論唔通佢地本身想入黎睇笑話
有冇咁細膽
女仔都算 男人老狗驚件咁既野
有咩咁恐佈呀
平時求其google 呢啲相都隨便見一堆啦
咁講法真係唔好上網,好危險

我諗起上次唔知邊個post個汪明荃海報
班戲劇撚喊驚咗成幾十頁 笑到我

都唔知驚乜春
上次另一個恐怖post 有人貼張凶手相, 又有堆小學雞block黎block去

仲要係個兇手細路女普普通通咁影既相,唔知仲以為張相有咩恐怖位我get唔到

真係戥樓主慘

Exact柒ly
班戲劇撚無啦啦騎劫左我個post

即刻唔驚
唔該曬巴打

Thanks

都唔知驚乜春

真係戥樓主慘

Exact柒ly
班戲劇撚無啦啦騎劫左我個post

成個post 無討論過任何野
只係見屌老母,block
好恐怖好驚,咁就騎劫左

仲要d小學雞最鍾意跟風 人驚佢又驚 人負皮佢又負皮
張圖篇文唔知來回左公海幾多次 睇topic都估到係呢張圖啦 睇過會驚仲入黎係自己on9
未睇過既小學雞就收皮啦仲衝出黎柒
有咩好驚
成班on9 仔係度喊驚
Mozu
我係差佬係佔中就唔舉紅旗啦
舉呢張圖咪嚇撚死班連登仔囉

乜好恐怖咩?我淨係覺得佢好熟口面咋喎

即刻唔驚
唔該曬巴打

屌你老母黑白圖就驚撚到賴屎

叫乜撚野連登仔呀 東亞病夫

一個人話驚就個個都跟住驚
張圖又唔係啲咩血腥野

Btw 我夢見啲人多數都係識嘅,會認得個樣,一係就無樣㗎喎
咁細膽仲未上連登啦屌

成班都on撚鳩 一張黑白人像就嚇到瀨晒屎咁

Show Blocked User - 114270
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞