[陰謀論]"This man" 最近5年下來全球已經有4000多人表示夢過他

329 回覆
21 Like 616 Dislike
啱啱想瞓手痕入黎嚇一嚇
好心post link啦
好多pussy😉
屌你老母呀嚇到鳩縮
屌你老母
冇夢過
今晚可能見
仆街樓主
張相有冇咁恐怖呀
一個話驚就個個都驚 on99

即刻唔驚
唔該曬巴打

Thanks

Really thanks a lot
成班都生人唔生膽
我幾得有解釋係呢個樣係你見過既所有人既樣加埋再除番開既"平均樣"
而人類個腦認人既方法就係靠同呢個"平均樣"做比較黎認人
所以大部份發夢果陣潛意識都會夢到呢個樣

唔知堅定流
我幾得有解釋係呢個樣係你見過既所有人既樣加埋再除番開既"平均樣"

唔知堅定流

唔知堅定流

堅既話呢個世界應該好多人粗眉
( Show Blocked User - 吳榮春 )

正一白痴仔
屌你老母嚇撚死
我發咩夢 識既唔識既永遠無樣

我記樣能力都好差.
可能你問我親人d 樣係點 我個腦係load 唔到
要靠有佢相既印象先認到
覺得人樣淨係分幾類咁
蝦頭同泰臣做舞台劇啲反應都無你哋咁誇張
勁撚似tvb件主播

係啊 果個撚屌叫咩名 同呢個黑白相一撚樣
我搵左勁耐都搵唔到tvb條友張相

係咪姓許 老婆係亞視主播 之後有婚外情嗰個?
蝦頭同泰臣做舞台劇啲反應都無你哋咁誇張

成班小學雞 一張普通黑白相, 又唔係死屍
都唔知驚乜春
上次另一個恐怖post 有人貼張凶手相, 又有堆小學雞block黎block去

成班小學雞 一張普通黑白相, 又唔係死屍
都唔知驚乜春
上次另一個恐怖post 有人貼張凶手相, 又有堆小學雞block黎block去

仲要係個兇手細路女普普通通咁影既相,唔知仲以為張相有咩恐怖位我get唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞