[陰謀論]"This man" 最近5年下來全球已經有4000多人表示夢過他

329 回覆
21 Like 616 Dislike
痴線 加返個慎入都冇咁嬲
貼link唔得既?我而家睇完就真係驚今晚會見到喇屌
成日笑柒港豬MK港女廢中廢老左髎

原來連登仔驚一張圖

之前有個post講兇案又係咁
有人貼個細路女正正常常黑白相 又係個個屌晒老母咁

宜家d人又真係細膽左d既
不過細膽唔係問題,你屌鳩樓主做乜春姐

入陰謀論post 然後屌鳩樓主貼圖
仲要張圖已經唔係d咩血腥恐怖外星人

終於有啲正常巴打
屌你
成日笑柒港豬MK港女廢中廢老左髎

原來連登仔驚一張圖

之前有個post講兇案又係咁
有人貼個細路女正正常常黑白相 又係個個屌晒老母咁

宜家d人又真係細膽左d既
不過細膽唔係問題,你屌鳩樓主做乜春姐

入陰謀論post 然後屌鳩樓主貼圖
仲要張圖已經唔係d咩血腥恐怖外星人

終於有啲正常巴打

成班小學雞睇張圖都話驚 都已經唔係咩血腥/核突野
吹水啦
咁大單新聞一早上咗報紙
痴線 加返個慎入都冇咁嬲
貼link唔得既?我而家睇完就真係驚今晚會見到喇屌

講明陰謀論啦 咁細膽就咪衝入黎柒,去搵你老母抱抱食奶奶啦
你老尾成班小學雞睇張普通相都驚成咁
你老尾成班小學雞睇張普通相都驚成咁

分分鐘你畫個哈哈笑po上黎佢地一樣瀨晒屎
我係差佬係佔中就唔舉紅旗啦
舉呢張圖咪嚇撚死班連登仔囉
咁其實有答案未,佢身份係咩?點解咁多人見過佢?
張圖咁夜突然咁彈咗出黎又真係嚇咗嚇
不過佔全世界人口比例咁少,會唔會淨係某啲地區/地方既都市傳說咋
洗x驚
吳克檢來的

9成鳩up

9成鳩up

我就唔信d人會記得咁清楚夢入面一個陌生人既樣

本身諗住開個post 討論下
結果變左罵戰post

連登仔
有小學雞仲要係我地d comment度俾負皮壓驚 笑到標尿
圖人像畫都驚
咁post變到咁攪笑
擇埋名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞