[陰謀論]"This man" 最近5年下來全球已經有4000多人表示夢過他

329 回覆
21 Like 616 Dislike

有小學雞仲要係我地d comment度俾負皮壓驚 笑到標尿

屌 一開就嚇撚死
成個人彈左下
一個話驚就個個都驚 on99

成班小學雞 一張普通黑白相, 又唔係死屍
都唔知驚乜春
上次另一個恐怖post 有人貼張凶手相, 又有堆小學雞block黎block去

仲要係個兇手細路女普普通通咁影既相,唔知仲以為張相有咩恐怖位我get唔到

真係戥樓主慘
佢擺明想搵人傾下平行時空之類嘅野都畀班戲劇撚騎劫

一個話驚就個個都驚 on99

成班小學雞 一張普通黑白相, 又唔係死屍
都唔知驚乜春
上次另一個恐怖post 有人貼張凶手相, 又有堆小學雞block黎block去

仲要係個兇手細路女普普通通咁影既相,唔知仲以為張相有咩恐怖位我get唔到

真係戥樓主慘
佢擺明想搵人傾下平行時空之類嘅野都畀班戲劇撚騎劫

原本係懸疑討論,依家變左小學雞喊驚Attention Seeking

樓主下次想有深入討論Post學術台算,依家CC台膠化得好嚴重
日劇Mozu
依到有幾多人第一日上連登
定認真果個係我
John von Neumann 嚟

我真係未夢過,而且都想像唔到

會唔會係外國人先會見到呢種
我地亞洲人又係另一種
咁撚樣都驚 死撚左佢啦你地理垃圾

一陣人地又block9你架啦
跟手會block埋我

跟手會block埋我

都唔明有咩好驚
一入黎嚇到打哂冷震
頭先照鏡都見到佢個樣
睇完個post即刻多幾千人夢到

有乜好驚 前幾年先剪完份報紙 而家仲係屋企
之前就喺睇咗呢幅,個腦海成日浮出嚟
開第一版見到張圖比佢嚇死 之後見到黃一飛即刻唔驚 捻住skip幾版睇 一開 頂呀又有呢張圖

好陰魂不散 安已不
驚果d小學雞咪學人上連登啦
真係唔怕得罪講句00真係垃圾,黑白相都驚

想當年我地90後killer gif圖,一禁入去黑白狂閃加尖叫,都係笑下就算

跟手會block埋我

都唔明有咩好驚

你好驚局長?
真係唔怕得罪講句00真係垃圾,黑白相都驚

想當年我地90後killer gif圖,一禁入去黑白狂閃加尖叫,都係笑下就算

我地80後仲威威
玩驗眼遊戲, 玩玩下望到最認真果時彈隻鬼出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞