〈衝出黎柒到爆核〉今日無線新聞南韓現場報反導「薩德」,笑撚死

96 回覆
74 Like 3 Dislike
好耐無睇無線新聞,無奈今日在親戚屋企睇左6:30新聞。

話說無線專登派記者搭飛機去南韓報反薩德既南韓人,點知得全場得幾個人反對,冷清到呢,唯有鏡頭一轉,夾硬話南韓警察武力趕示威者。

http://news.tvb.com/world/59046c616db28c6f37727259

p.s
1. 依家大陸仲有人反薩德咩?屌你無線
2. 無薩德,大陸依家肯定驚到仆街
救命,好撚柒
下次叫吳幸美過埋去扮做當地居民未得
唔講以為北韓
6:30新聞報左成三分鐘

網上重溫得返一分鐘多d,cut剩兩個定鏡,訪問班南韓廢老都無埋
唔講以為北韓

北韓一定好q多人
呢條仔係咪之前報天氣睇手機嗰個?
咁軍事基地係厭惡性設施,當地有人反對其實好正常
呢條仔係咪之前報天氣睇手機嗰個?

唔撚知,好幾年無睇無線新聞
咁軍事基地係厭惡性設施,當地有人反對其實好正常

全部廢老,仲有知和尚
應該有部分傳媒,報導此「趣事」。

現在係無線獨家料

現在係無線獨家料

唔係咁意思,而係生果報之類傳媒,報導大台呢項「趣事」及事後做法。
好耐無睇無線新聞,無奈今日在親戚屋企睇左6:30新聞。

話說無線專登派記者搭飛機去南韓報反薩德既南韓人,點知得全場得幾個人反對,冷清到呢,唯有鏡頭一轉,夾硬話南韓警察武力趕示威者。

http://news.tvb.com/world/59046c616db28c6f37727259

p.s
1. 依家大陸仲有人反薩德咩?屌你無線
2. 無薩德,大陸依家肯定驚到仆街

點解無薩德,大陸會驚?
條link畫面都冇埋?
得聲
on9 CCTVB,而家金仔日日林早洩,換轉你係韓國同日本,緊係裝啦
執撚左佢啦CCTVB 正常後生果班已經無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞