9upper8 pt Gfriends

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

bonus

三眼仔:我屌 我屌先
巴斯 :咁多位雞蟲冷靜d
"男同女唔可以有純友誼咩? 都得既姐!"
"人地生日, 仲有其他朋友都去"
"有其他女仔, 唔係得我一個女仔去既"
"人地已經有女朋友/老婆, 唔會溝我"
"人地話請我食飯, 冇話請埋你, 你去埋就好怪"
"咁人地搵我/約左我, 冇野做冇理由唔去既"
"我已經成日對住你, 係咪同朋友食餐飯都唔得?!"
"你咁做即係唔信得過我, 你點可以咁睇我?"
"我識個男仔仲耐過你啦, 人地唔會想點"
"我識個男仔, 有咩事都可以報警拉佢"
"依家我話俾你知, 好過唔話你知偷偷地去 你係咪想咁?"
"你同我一齊去囉咁, 不過都係唔好, 你唔識佢廢事尷尬"
"好囉, 咁唔去囉! 得未?! (之後發脾氣, 偷偷地去)"
"(最仆街係講都唔講, 自己偷偷地去, 問都唔認)

以上為普遍港女藉口
歡迎後補

同時希望各位share俾d港女睇

from

http://forum8.hkgolden.com/view.aspx?type=LV&message=6574861

🍔🍔
Anti-city Party

The City Football Group (CFG) is the holding company established to oversee the creation and administration of a network of linked clubs and other footballing operations. The company is run as a holding company under parent company the Abu Dhabi United Group(ADUG) along with Chinese part-owners China Media Capital and CITIC Capital. The company's aim is to own a team on each continent, each with the identifier "City" in its name.Subsidiaries of the company mainly includes Manchester City F.C. (100%)
,New York City FC (80%),Melbourne City FC (100%),Yokohama F. Marinos (20%) and Club Atlético Torque (100%). Last year, many lihkg ching lose their money by those "City " club.

Asian Handicap record in their league
Manchester City F.C. Match:33 win:13 draw:3 lose:17(51.5%)
Permier league no.14/20
New York City FC Match:7 win:3 draw:0 lose:4(57.1%)
MLS no.15/22
Melbourne City FC Match:28 win:8 draw:2 lose:18(64.3%)
A-league no.10/10

Manchester City[-0.5/-1] vs Manchester Utd[+0.5/+1] 0:0
SAT 80 US Football League Columbus Crew[0/-0.5] vs New York City[0/+0.5]
30/04 07:30

Reference: wiki and 球探
updated: 29/4/2017

咁快手
hi all

Hi
唔好黎曼聯

又唔係u比錢

你唔知樓主有mu股份

梳 甘唔黎了

我地曼聯有月巴夠了
肥雞mk仔黎
出mk
肥雞mk仔黎
出mk

去馬會咋
肥雞mk仔黎
出mk

去馬會咋

信你嗌 大家都是毒撚
肥雞mk仔黎
出mk

去馬會咋

信你嗌 大家都是毒撚

肥雞mk仔黎
出mk

去馬會咋

信你嗌 大家都是毒撚

慘..同是天涯淪落人
支那狗真係拎去全滅算數啦垃圾民族
特別係個啲廢中廢老
特別係個啲廢中廢老

好大怨氣
but agger
hi all

Hi
唔好黎曼聯

又唔係u比錢

你唔知樓主有mu股份

梳 甘唔黎了

我地曼聯有月巴夠了

永續月巴

比隻狗追 避果陣個頭唔小心撞到屋企人個頭 個頭痛死

特別係個啲廢中廢老

好大怨氣
but agger

泡菜狗一齊
特別係個啲廢中廢老

好大怨氣
but agger

泡菜狗一齊

唔理泡菜

清算左垃圾支那先
唔想生存
我個心好撚痛
我個心好撚痛

盧蛇乜事
想死了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞