AMD Wraith prism風扇拆上蓋

17 回覆
1 Like 0 Dislike
AMD 原裝個散熱氣有個圓環係頂,拆極都極唔到。
有無人可以教下點拆?

D 人講到好易拆咁但我真係拆唔到
https://today.line.me/tw/v2/article/rnzyBQ
插支一字批落amd logo下面 用小小力一"叫" 就甩到個蓋出來
btw 你拆果個叫wraith stealth 唔係prism?
上x300/a300 wraith prism上唔到的
AMD 原裝個散熱氣有個圓環係頂,拆極都極唔到。
有無人可以教下點拆?

D 人講到好易拆咁但我真係拆唔到
https://today.line.me/tw/v2/article/rnzyBQ
插支一字批落amd logo下面 用小小力一 就甩到個蓋出來
btw 你拆果個叫wraith stealth 唔係prism?
劉明 睇樓主整壞風扇

我有把全新wraith stealth,有需要隨時留tg
首先有粒螺絲拆咗先 之後攞一字批撩起 一邊 攞嘢攝住 跟住第二邊再撩起就得
prism 係方蓋 佢話圓環應該係stealth
巴打連AMDlogo 下面兩粒大卡扣都削埋
我呢隻冇扣㗎 轉咗螺絲
4650g 跟散裝風扇
散裝風扇未用過
sorry, 係wraith stealth, 我自己都搞錯左
最壞打算係用返deskmini 原裝風扇
仲未開到?
未返到屋企 返到先搞到
用住先啦! 頂唔順先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞